UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YETENEK SİZSİNİZ İLE ÜNE KAVUŞAN KOMEDYEN SEFA DOĞANAY KEMER'LİLERE MUHTEŞEM BİR AKŞAM YAŞATTI!

YETENEK SİZSİNİZ İLE ÜNE KAVUŞAN KOMEDYEN SEFA DOĞANAY KEMER'LİLERE MUHTEŞEM BİR AKŞAM YAŞATTI!

YETENEK SİZSİNİZ İLE ÜNE KAVUŞAN KOMEDYEN SEFA DOĞANAY KEMER'LİLERE MUHTEŞEM BİR AKŞAM YAŞATTI!

Sefa doğanay bu yıl 11.si düzenlenen Kemer Altın Nar Kültür Ve Sanat Festivalinde yaptıgı muhteşem stundup show ile yaklaşık 20.000 kemerli hayranlatını kahkahalara bogarken show sonrası verdigi canlı performans konserle okudugu şarkılarla sevenlerini çoşturan sefa doganay yaklaşık 10 dakika sefa sefa sloganlarına karşılık kemerli sevenlerini alkışlarla ve kendi sesinden söyledigi şarkılarla sevenlerine teşekkür etti.

Bu yıl 11.si düzenlenen Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali, Komedyen Sefa Doğanay’la Gülme Kırizine girdi..

16-19 Haziran tarihleri arasında Antalya’nın Kemer İlçesi Şehir Stadı’nda düzenlenen festivalin son gecesi sahne alan komedyen Sefa Doğanay, taklit ve esprileriyle binlerce kişiyi hayran bıraktı. Doğanay, kendisine plaket verileceğinde de ödülü hangi sanatçı adına alacağını taklitlerle sorunca izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.


İŞTE SEFA DOĞANAY'IN GÖSTERİSİNDE GÖRÜNTÜLER!


Gecenin ve festivalin kahkaha starı Sefa Doğanay magazin gazetecilerinin sahne çalışmaları hakkında bilgi verirken yaptığı biletil turne kapsamında gösterilerinde ikibuçuk saat show yaptığını ve bu showun birbuçuk saatini kendi sesiyle stundup show yaptıgını ve bir saatini tiplemelerle taklitlerle yaptıgını anlatan genç yetenek komedyen Sefa Doğanay Türk Halkının sevenlerinin yaptığı işte yanlız bırakmayıp salonları dolduran ve bugün burada kemrde bu stadyumu dolduran sevgiyle bakan ve alkışlayan tüm halkımıza sonsuz teşekkürederim ve bu benim bu yaşımda sorumlulugumu dahada artıyor ama allahım beni onlarsız bırakmasın dedi. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül de kulise, gelerek sanatçıya yaptıgı showdan dolayı teşekküretti.

Ünlü Komedyen Sefa Doğanay programına başladığında, “Şu coşkuyu buradan görmeniz lazım” diyerek gazetecileri sahneye davet etti. Gazetecilere sahnede izleyicilerle birlikte pozlar veren Sefa Doğanay tek başına tüm seyirci selamları ile sahne önünde özçekim yaptı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsefa doğanay  kemer  festival