UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPAN ÜNLÜ OYUNCU DOĞA RUTKAY ŞARKICI OLUYOR!

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPAN ÜNLÜ OYUNCU DOĞA RUTKAY ŞARKICI OLUYOR!

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPAN ÜNLÜ OYUNCU DOĞA RUTKAY ŞARKICI OLUYOR!

Şarkıcılığa soyunan Doğa Rutkay’a Yonca Evcimik’ten destek
Doğa Rutkay da albümlü oyuncular kervanına katılıyor. Şarkıcılığa merak salan ünlü oyuncu, pop müziğin fenomen ismi Yonca Evcimik’in desteğini aldı

Do­ğa Rut­kay şar­kı­cı olu­yor. Se­si­ne gü­ve­nen ve bir sü­re­dir al­büm çı­kar­mak için plan­lar ya­pan ün­lü oyun­cu, Yon­ca Ev­ci­mi­k’­in ka­pı­sı­nı çal­dı.
Rut­kay, ün­lü şar­kı­cı­ya “Sen elim­den tu­tar­san al­büm yap­mak is­ti­yo­rum. Ca­hil ce­sa­re­tiy­le bu­nu yap­mak is­te­me­m” de­yip tek­lif­te bu­lun­du. 90’lı yıl­lar­da bir­çok il­ke im­za atan Ev­ci­mik de Rut­ka­y’­a des­tek ol­du.

Se­si­ni din­le­yip be­ğe­nen Yon­ci­mik, “Do­ğa­’nın ken­di­si­ne has gü­zel bir se­si var. Onun elin­den se­ve se­ve tu­ta­rım. An­cak bu işi cid­di­ye alıp za­man ayır­ma­sı la­zı­m” de­di.

3 EYLÜL’DE EVLENİYOR

Öte yan­dan Do­ğa Rut­kay, te­le­viz­yon­cu Ke­rim­can Ka­mal ile ev­li­lik ka­ra­rı al­dı. Çift,3 Ey­lü­l’­de nikah masasına oturacak.

Yakışanı yaptım

Yon­ca Ev­ci­mik, mü­zik sek­tö­rü­nün zor gün­ler ya­şa­dı­ğı şu dö­nem­de bir­çok mes­lek­ta­şı­nın ak­si­ne sing­le yap­mak ye­ri­ne al­büm çı­kar­ta­rak far­kı­nı or­ta­ya koy­du.15. İs­mi­ni ver­di­ği al­bü­müy­le iddialı olan Ev­ci­mik, “Ya­kı­şa­nı yap­tık” dedi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdoğa rutkay  şarkıcı oluyor