UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YENİ!.. İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ YENİLENDİ!.. HANGİ İSİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA? İŞTE OLAY YORUMLARIN YER ALDIĞI O LİSTE!..

YENİ!.. İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ YENİLENDİ!.. HANGİ İSİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA? İŞTE OLAY YORUMLARIN YER ALDIĞI O LİSTE!..

  YENİ!.. İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ YENİLENDİ!.. HANGİ İSİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA? İŞTE OLAY YORUMLARIN YER ALDIĞI O LİSTE!..

İNENLER

1-MİHRAP YERİNDE

Show Tv’nin bu sezon hayal kırıklığı yaşatan dizisi “Mihrap Yerinde” her geçen bölüm geriye gidiyor.

Geç saatlerde yayınlanmasına rağmen isteneni veremiyor ve izlenmiyor. Yayından kaldırılması da konuşulan dizi inenler listesinde zirvede.

2- TAN

Eskiden genç kızların sevgilisi olan Tan’ın son dönemdeki düşüşü inanılır gibi değil.

Nereden nereye

Bir dönem albümünde yer alan şarkılarıyla fenomenleşen ve tüm listeleri alt üst eden Tan’dan artık eser kalmadı.

Ama şimdi başka bir vahim durum daha var. Tan’ı bir kez daha yazmıştık inenler listemize. Yeni albümü çıkmak üzereydi. Albüm çıktı fakat sanki çıkmamış gibi!.. Kendi de şok oldu.

Ne ismi duyuldu, ne de şarkılarından bir nakarat… Eriyip gidiyor. Nasıl toparlayacak, herhalde kendisi de bilmiyor.

Ve çok zayıf, özellikle radyocularla ve müzik yapımcılarıyla kavgalı bir ekibi var. Bu şekilde “çıkış yolu” bulması zor.

Tan, bu inanılmaz düşüşüyle listemizde 2 numarada.

3-ORYANTEL DİDEM

Oryantel Didem için söylenecek fazla bir şey yok aslında.

 İbrahim Tatlıses’le çalıştığı dönemde tavan yapması, fakat İbrahim Tatlıses’in rahatsızlığından dolayı sahnelerden uzak kalması nedeniyle Didem’in de bir anda yok olması gözle görülür bir gerçek.

Fakat Didem’in önceki gün İbrahim Tatlıses hakkında yaptığı açıklamalar büyük dikkat çekti. Nitekim İmparator da attığı Twetler’le tepkisini dile getirdi.

Biz de Didem’i eskisi gibi formda olmadığını düşünüyor ve inenler listemizde 3 numarada yer veriyoruz.

4-DUR DURABİLİRSEN

Programda eğlenceli oyunlar  olması güzel. Zaten program güldürme üzerine fakat komik olmaya çalışılsa da gülmekte zorluk çekebiliyoruz. 

Nitekim insanların da bizim düşündüğümüz gibi düşünüyor olsa gerek ki, rating sıralamasında sonuçlar ortada.

“Dur durabilirsen” de Atv için hayal kırıklığı yaşatıyor desek yanılmış olmayız. Bu nedenle bu proje haftanın inenleri listemizde 4 numarada.

5-CEYDA ATEŞ

Güzel oyuncu Ceyda Ateş geçmiş yıllarını mumla arıyor.

“Adını Feriha Koydum” dizisiyle tavan yapmıştı. Ama düşüşü de sert oldu. Son yıllarda ise esamesi bile okunmuyor desek yalan olmaz.

Bu nedenle Ceyda Ateş inenler listemizde 5 numarada.

ÇIKANLAR

1-KARAGÜL

Fox Tv’nin rekortmen dizisi Karagül, son bölümlerde adeta fırtına gibi. Özellikle Özcan Deniz’in tekrar geri dönmesinin ardından çıkışa geçen dizi son dönemlerde transferin de gözdesi.

Kendi gününde birinciliği kimseye kaptırmayan Karagül çıkanlar listesinde zirvede.

2-ATA DEMİRER

Eyvah Eyvah3’le yeni bir rekor kıran Ata Demirer, şimdi de stüdyoya girdi. Sesinin güzel olduğu bilinen ve filmlerinde de şarkılarını söyleyen Ata Demirer son dönemlerde yine çok konuşuluyor.

Tam bir istikrar abidesi olan Ata Demirer çıkanlar listesinde 2 numarada.

3-KIŞ UYKUSU

Altın Palmiye’de ödül alan Kış Uykusu filmi ülkemiz de bu konuda gurur dolu anlar yaşattı. Nuri Bilge Ceylan yönetmenliğinde ve usta oyuncularımızın yer aldığı film Cannes’da yaşattığı gurur nedeniyle çıkanlar listemizde 3 numarada.

4-NİHAT HATİPOĞLU

Ekranlarda bir Nihat Hatipoğlu gerçeği olduğu kesin. Kendi gününde hep zirvede. Ramazan ayı boyunca da yaptığı programlarla olay olan ve sürekli zirvede olan Hatipoğlu çıkanlar listemizde 4 numarada.

Ve Ramazan geliyor yine… Yine yıldızı parlayacak Nihat Hatipoğlu’nun.

5-TURABİ

Survıvor’da Kıbrıs finallerine kalan Turabi’yi tebrik etmek gerekir. Son yarışlarda takımına tek başına ödüller kazandıran Turabi, finallere de kalması nedeniyle çıkanlar listemizde 5 numarada.  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERucankus  inenler  çıkanlar