UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! GALATASARAY'DAN ŞOK KARAR! FENERBAHÇE MAÇINA ÇIKMAYACAKLAR!

FLAŞ! GALATASARAY'DAN ŞOK KARAR! FENERBAHÇE MAÇINA ÇIKMAYACAKLAR!

FLAŞ! GALATASARAY'DAN ŞOK KARAR! FENERBAHÇE MAÇINA ÇIKMAYACAKLAR!

İŞTE ÜNAL AYSAL'IN AÇIKLAMALARI

Ünal Aysal konuşuyor; "İpleri başkalarının ellerinde olan bir Federasyonu'nun aldığı kararları tanımıyoruz. Can güvenliğimizin olmadığı bir maçın seyircili oynatılması bir felakettir. Uyarılırımızın dikkate alınmaması sorumsuzluk örneğidir.

Play off serisinde verdiği kararla şaibe yaratan ve şike sürecinde ismi tapelerde geçen hakemlerin maça atanması şaibnelidir.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Perşembe günü maça çıkmayacaktır.

Türkiye'ye basketbolu getiren kulüp olarak hem erkekler hem kadınlarda basketbol şubesini önümüzdeki sezonda kapatma kararını da ciddi şekilde tartışmaya açtık."

KARARIN PERDE ARKASI

Galatasaray cephesi bugün Basketbol Federasyonu'nun Fenerbahçe Ülker'e saha kapatma cezası vermemesi ve hakem atamaları sebebiyle sert tepki göstermişti. Daha sonra sosyal medyada 'Galatasaray sahaya çıkmayacak' iddiaları ortaya atılmıştı. Kısa süre sonra ise bu iddianın doğru olduğu ve sarı kırmızılı yöneticilerin bu seçeneği ciddi ciddi tartıştığı öğrenilmişti.

Saat 16:30'da Türk Telekom Arena Stadı'nda başlayan Yönetim Kurulu toplantısının gündem maddesi de, basketbol play off serisinde 7. maça çıkıp çıkmama konusu idi.

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun olayların yaşandığı Ülker Arena'daki maç sonrasında Fenerbahçe Kulübü'ne para cezası verip sahasını kapatmaması ve final maçına da hakem 3'lüsü olarak şaibeli olarak gördükleri ve serinin 2.maçında tartışmalı kararlara imza atan Recep Ankaralı, Rüştü Nuran ile Emin Moğulkoç üçlüsünü ataması üzerine Galatasaray Yönetimi, 'Maça çıkmama' konusunu gündeme aldı.

Ve Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal da bu konuyu gündeme gündeme alıp Türkiye Basketbol Federasyonu'nun bitmek bilmeyen çifte standartlı kararları olduğunu vurguladı ve Perşembe günü oynanacak olan karşılaşmaya çıkalım mı çıkmayalım mı diye idarecilerine sordu.

Yönetim Kurulu üyeleri de camia ve taraftarın da çıkılmaması konusunda görüş bildirdiğini ifade etti.

Ve Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu'nda, Basketbol Federasyonu'nun tarafsız olmadığı fikri hakimiyet kazanıp tüm idareciler maça çıkılmaması kararını destekledi.

Karar yönetim kurulunda oy birliği ile alındı. Ve hiçbir yönetici bu karara itiraz etmedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgalatasray  fenerbahçe  ünal aysal