UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UYUŞTURUCU KULLANMADIĞINI AÇIKLAYAN ERDAL BEŞİKÇİOĞLU'NUN "İKRAM EDİLDİ KULLANDIM" İFADELERİ KAFA KARIŞTIRDI!

UYUŞTURUCU KULLANMADIĞINI AÇIKLAYAN ERDAL BEŞİKÇİOĞLU'NUN "İKRAM EDİLDİ KULLANDIM" İFADELERİ KAFA KARIŞTIRDI!

UYUŞTURUCU KULLANMADIĞINI AÇIKLAYAN ERDAL BEŞİKÇİOĞLU'NUN "İKRAM EDİLDİ KULLANDIM" İFADELERİ KAFA KARIŞTIRDI!

Uyuşturucu kullanmadığını açıklayan Erdal Beşikçioğlu itiraf etti: Arkadaş ortamlarında ikram edilen esrar kullandım ama parayla hiç satın almadım”

Ankara ve İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği operasyonda aralarında “Behzat Ç.” dizisinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’nun olduğu 10’un üzerinde kişi “uyuşturucu madde kullanmak” veya “uyuşturucu madde satmak” suçundan gözaltına alınmıştı. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Beşikçioğlu’na, “uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ne tür bir uyuşturucu-uyarıcı madde kullanıyorsunuz? Kullandığınız uyuşturucu-uyarıcı maddeleri nereden ve nasıl temin etmektesiniz? En son ne zaman kullandınız?” soruları yöneltildi. 2-3 yıldır aralıklarla esrar kullandığını belirten Beşikçioğlu, “olarak anda isimlerini hatırlamadığım bir arkadaş ortamında ikram edilmesi sonucu kullandım. Kimin getirdiğini ve kime ait olduğunu bilmiyorum. İkram edildiği için 1-2 nefes aldım. Daha sonra hep arkadaş ortamlarında ikram edilmesi sonucu kullandım. Hiçbir zaman para vererek uyuşturucu satın almadım. En son yaklaşık 1-2 ay önce isimlerini şu an hatırlamadığım bir arkadaş ortamında ikram edildiği için kullandım. Esrarın bağımlısı değilim. Uzun aralıklarla denk geldiği zamanlarda içtim” dedi.

Beşikçioğlu “yakalanma olayını” anlatmasını istenmesi üzerine, şunları söyledi: “Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku adlı sinema setindeydim. Cep telefonumdan arandım ve bir konu ile ilgili olarak Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube’ye gelerek ifade vermem gerektiği söylendi. 10 Haziran 2014 günü Ankara’da Narkotik Şube’ye gittim ve konuyla ilgili bili sahibi oldum.”

‘KESİNLİKLE KULLANMADIM’ DEMİŞTİ

Operasyon sonrasında bir açıklama yapan Erdal Beşikçioğlu uyuşturucuyu kesinlikle kullanmadığını, dolayısıyla ticaretini yapanlarla da görüşmediğini, ilişkisinin olmadığını söylemişti. Emniyetin bilgisine başvurduğunu söyleyen ünlü oyuncu, bu haberleri yayan kişiler hakkında da yasal işlem başlatacağını belirtmişti. Beşikçioğlu olayın asıl yönünün ise, bu yayınlardan etkilenebilecek bir tek kişinin dahi uyuşturucu gibi kötü bir alışkanlığa başlayabilme ihtimali olduğunu kaydederek, “Önemle tekrar belirtmek gerekirse, uyuşturucu kullanmıyorum, uyuşturucu bağımlısı değilim ve de uyuşturucu kullanımına karşıyım” demişti.


VATAN

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13