UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALİ TARAN, BEYZA KARAOĞLAN İLE EVLİLİK KARARI ALDI!

ALİ TARAN, BEYZA KARAOĞLAN İLE EVLİLİK KARARI ALDI!

  ALİ TARAN, BEYZA KARAOĞLAN İLE EVLİLİK KARARI ALDI!

Ali Taran üçüncü kez evlilik yolunda Geçtiğimiz yıl ani bir şekilde evlenip boşandığı Ayşe Özyılmazel’den sonra hayatına kimseyi almayan Ali Taran, uzun bir aradan sonra yeni bir aşka yelken açtı. 12 Haziran 2014 Üçüncü kez evlilik yolunda.

 

Daha önce başından iki evlilik geçen ünlü reklamcı Ali Taran, bir süredir Doğuş Radyo Projeler Müdürü Beyza Karaoğlan ile aşk yaşıyor. İkiliyi, Biricik Suden tanıştırdı.

 

DÖRT AYDIR BİRLİKTELER

 

Sabah'ta yer alan habere göre, Ünlü reklamcı Ali Taran sonunda mutluluğu buldu. Daha önce başından iki evlilik geçen Taran'ın; yaklaşık dört aydır, Doğuş Radyo Projeler Müdürü Beyza Karaoğlan'la birlikte olduğu öğrenildi.Ali Taran ile Beyza Karaoğlan'ı, Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'in tanıştırdığı söyleniyor. Suden, birbirlerine çok uygun olduklarını düşündüğü ikiliyi, bir arkadaş ortamında bir araya getirmiş.

 

20 YAŞ FARK VAR

 

Aralarında 20 yaş fark bulunan Taran ile Karaoğlan'ın çok iyi anlaştıkları söyleniyor. Sık sık birlikte fotoğraflanan ikilinin yakın zamanda evlenmeyi planladığı iddia ediliyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERali taran  beyza karaoğlan  birick suden