UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

STAR TV'NİN İSTENENİ VEREMEYEN DİZİSİ KURT SEYİT VE ŞURA DİZİSİNDEN FİNAL KARARI!

STAR TV'NİN İSTENENİ VEREMEYEN DİZİSİ KURT SEYİT VE ŞURA DİZİSİNDEN FİNAL KARARI!

STAR TV'NİN İSTENENİ VEREMEYEN DİZİSİ KURT SEYİT VE ŞURA DİZİSİNDEN FİNAL KARARI!

Kurt Seyit ve Şura Salı günü sezon finali yapacak. Beklenen ratingi alamayan dizinin önümüzdeki sezon yayınlanıp yayınlanmayacağı belli değil.

Son bölümde bakın neler oluyor

ŞURA YARALANIYOR

Silahtan çıkan kurşunla Şura yaralanır..

Celil’le Alya’nın evlilik haberi Güzide’nin imkansız aşkına bir düğüm daha atmıştır, Celil evlilik kararıyla Güzide’ye yaşattığı acıya şahit olduğunda sessizliğini bozmak zorunda kalır.

Kurt Seyit, peşindeki düşmanın Billy olduğunu düşünmektedir. Petro’nun kendisini öldürecek kadar büyük düşmanı olduğundan haberi yoktur. Seyit Yüzbaşı Billy’den Şura’yı yaralayan kurşunun intikamını almak için, adım atmaya başlar, ama Bu hesabı tamamen kapatmak için Şura’nın İstanbul’dan gitmesi gerekmektedir.Şura’yı tamamen hayatından çıkarmak için son mektubunu yazar.

Barones, İstanbu’lu terk ettikten sonra Petro’nun ihanetini Seyit’e anlattığı ayrıntılı mektubu, emin bir yere bırakır. Bir yandan da Petro’yu şüphelendirmemek için, O’na karşı tavrını aynen sürdürür. Öte yandan Yüzbaşı Billy Seyit’i öldürmesi için Petro’yu sıkıştırmaktadır.

Şura ve Kurt Seyit’in kaderi Şura’nın yola çıkacağı günden bir gece önce büyük bir olayla kesişir. O gece son sözü Petro söyleyecektir..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkurt seyit  şura  atv  final  sezon finali