UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUHTEŞEM YÜZYIL'IN ŞEHZADE BEYAZIT'I ARAS BULUT İYNEMLİ SAKALLARINI KESTİ!

MUHTEŞEM YÜZYIL'IN ŞEHZADE BEYAZIT'I ARAS BULUT İYNEMLİ SAKALLARINI KESTİ!

MUHTEŞEM YÜZYIL'IN ŞEHZADE BEYAZIT'I ARAS BULUT İYNEMLİ SAKALLARINI KESTİ!

Muhteşem Yüzyıl’ın Şehzade Beyazıt’ı Aras Bulut İynemli, Nişantaşı’nda görüntülendi.

Son bölümü önümüzdeki hafta yayınlanacak olan Muhteşem Yüzyıl’ın Şehzade Beyazıt’ı Aras Bulut İynemli,dizinin finale yaklaşmasıyla birlikte uzun sakallarını da kesmeye başladı.

Muhteşem Yüzyıl dizi filminin Şehzade Beyazıt’ı Aras Bulut İynemli, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Bir fizik tedavi merkezinden çıkarken görüntülenen başarılı yuncu, ciddi bir şeyinin olmadığını belirterek; “Kılıç olsun,at olsun omurgayı yoran etkinlikler olduğundan ve bir de giydiğimiz zırhlarımız ağır olduğu için omurga ve kaslarda biraz zedelenme olmuştu ama herhangi bir sıkıntım kalmadı artık.Kontrole geliyorum sadece” dedi.

ŞU ANDA BİR PROJEM YOK

Önümüzdeki hafta dizinin son bölümünün yayınlanacağını söyleyen İynemli, ‘tatile gidecek misiniz?’ sorusuna ise gülümseyerek; “evet var birkaç planım,öncelikle ailemle ve arkadaşlarımla uzun bir tatil programım olacak”dedi. ‘Sinema projeniz var mı?’ sorusuna ise; “Şu anda gözüken ve anlaştığımız bir sinema projesi yok”dedi. ‘Muhteşem Yüzyıl bittikten sonra sakallarınızı kesecek misiniz?’ sorusuna ise gülümseyen başarılı oyuncu; “bir tık kestim zaten,yavaş yavaş kesmeye başladım. Bir anda kesersem alışamam”yanıtını verdi.

ARAS BULUT İYNEMLİ SAKALLARINI "BİR TIK" KESTİ!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13