UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! DÜNYACA ÜNLÜ BREZİLYALI FUTBOLCU ROBERTO CARLOS, HANGİ FİLMDE SÜNNETÇİ OLACAK?

FLAŞ! DÜNYACA ÜNLÜ BREZİLYALI FUTBOLCU ROBERTO CARLOS, HANGİ FİLMDE SÜNNETÇİ OLACAK?

FLAŞ! DÜNYACA ÜNLÜ BREZİLYALI FUTBOLCU ROBERTO CARLOS, HANGİ FİLMDE SÜNNETÇİ OLACAK?

Pazartesi akşamı 9. SineMardin Uluslararası Mardin Film Festivali’nde Düğün Dernek ekibi vardı. Mardin Müzesi’nde 700 kişinin katıldığı gösterimin ardından senarist-yönetmen Selçuk Aydemir, oyuncular Ahmet Kural ve Murat Cemcir bir söyleşi gerçekleştirdi. Ben de söyleşinin moderatörlüğünü üstlendim. Gerçekten keyifli sorular geldi.

 

Ahmet ve Murat, Mardin’de Bir Bulut Olsam setinde tanıştıklarını ve bu hayalleri 2009 yılında Midyat’ta kurduklarını anlattı. Mardin’e bu kez filmleriyle gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

 

Düğün Dernek 2 filminin 2015’te vizyona gireceğini söyleyen yönetmen Aydemir, bu kez bir sünnet hikâyesine değineceğini belirtti. Seyircilerden birinin “Roberto Carlos’u sünnetçi yapın” önerisini de beğendi.

 

Seyircilerden biri Ahmet Kural’a “Ben de sizin kadar komiğim ama sizin kadar ünlü değilim” deyince Kural, “Ben de eskiden Deli Yürek gibi geziyordum ama kimse bakmıyordu” diyerek salonu kahkahaya boğdu.

 

Üç seyirci ısrarla “Neden Sadi Celil Cengiz yok?” diye sorunca Murat Cemcir, “Sadi çok sevdiğimiz arkadaşımız. O televizyon programı yapmak istedi. O televizyonculukta, biz aktörlükte devam etmek istedik” diye cevap verdi.

 

Söyleşi Ahmet ve Murat’ın Entarisi Dım Dım Yar şarkısını söylemesiyle sona erdi.

 

Çalgı Çengi, İşler Güçler, Düğün Dernek ve Kardeş Payı projelerinin yaratıcısı Selçuk Aydemir, bu kez edebiyat dünyasına giriyor. Küçükçekmece Soğuksu’da geçen çocukluğunu kaleme alan Aydemir’in Mahalleden Arkadaşlar adlı romanı önümüzdeki aylarda yayımlanacak. Aydemir bu kez komedi romanıyla güldürecek.

 

MARDİNİ DİZİ ÇEKİYOR

 

Berdan Mardini’yle Mardin’de karşılaştık. Onun memleketi normal diye düşünürken dizi çekme hazırlığında olduğunu anlattı. TRT Şeş için çekilecek Sızı (Jan) adlı dizi için oyuncu arıyordu. Bir Kürt erkeğiyle, Süryani kızının aşkını anlatacağı dizinin yapımcılığını da kendisi üstlenecekmiş. Mardini, “60 dakika, özel kanallarla aynı kalitede bir dizi yapacağım. Başrolde ben olacağım. Oyuncu aramaya devam ediyorum. Dizi TRT Şeş’te yayınlanacağı için Kürtçe konuşabilen iyi oyuncular arıyorum” dedi. Kürtçe bilen oyuncularımıza duyurulur.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERroberto carlos  düğün dernek  sivas