UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILAN DENİZ SEKİ'NİN POLİSLERE TESLİM OLACAK HABERİNE YALANLAMA GELDİ!

FLAŞ!HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILAN DENİZ SEKİ'NİN POLİSLERE TESLİM OLACAK HABERİNE YALANLAMA GELDİ!

  FLAŞ!HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILAN DENİZ SEKİ'NİN POLİSLERE TESLİM OLACAK HABERİNE YALANLAMA GELDİ!

Yıllar önce uyuşturucu ticareti yapmak suçundan yargılanan Deniz Seki’nin mahkemesi geçtiğimiz aylarda sonuçlanmış ve ünlü şarkıcı 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Eski özel yetkili mahkemelerden İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada “Kokain ticareti yapmak” suçuyla yargılanan ve ceza alan Seki’nin, temyiz için gönderdiği dosyası Yargıtay tarafından da onanmıştı.

Son olarak dosya İstanbul’a ulaştı. Dosyanın tevzi edildiği İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi,  İnfaz Savcılığı’na yazı göndererek Seki hakkında yakalama kararı çıkarttı. Geçtiğimiz hafta sonu 4 adreste aranılan ama bulunamayan Deniz Seki’nin Antalya’da olduğu öğrenildi. Gazeteport’un haberine göre yaşananların ardından ünlü şarkıcının daha önceden davet edildiği bir etkinliğe katılacağı burada medya mensuplarına açıklama yaptıktan sonra teslim olacağı iddia edildi.

TESLİM OLACAK HABERİNE YALANLAMA

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

KİMİ İNTERNET SİTELERİNDE YER ALAN DENİZ SEKİ İLE İLGİLİ HABERLER MAKSATLI VE ASILSIZDIR

Bazı internet sitelerinde “Deniz Seki bunu yaptıktan sonra teslim olacak” başlığı altında “Ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin Magazin Gazetecileri Derneği’nin etkinliğinde basın mensuplarına açıklama yaptıktan sonra polise teslim olacağı iddia edildi” şeklinde aslı olmayan haberler yer almaktadır.

Öncelikle, Altın Objektif Ödülleri’nin 20. Yılının da kutlanacağı bu gecemize, salon kapasitesi dolayısıyla sanat camiasından sadece aday olan ve ödül alacak olan sanatçılarımız davet edilmiştir. Sayın Deniz Seki adaylarımız arasında bulunmamaktadır. Dolayısıyla kendilerine de herhangi bir davet yapılmamıştır. Maksatlı şekilde yayılmaya çalışıldığına inandığımız bu söylentinin gerçekle hiçbir alakası olmadığını ve bahsi geçen konunun da yer aldığı haberlerin tamamen asılsız olduğunu tüm kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

MGD Yönetim kurulu

Bu iddialardan sonra Deniz Seki’nin kardeşi Serdar Seki’de MGD başkanı Sinan Boşuna “kesinlikle böyle bir iddia yoktur.  Bu iddia asılsız”  şeklinde açıklama yaptı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13