UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ANTALYA'DA SAHNEYE ÇIKAN BAŞARILI POPÇU GÜLŞEN'E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ DÜZENLENDİ!

ANTALYA'DA SAHNEYE ÇIKAN BAŞARILI POPÇU GÜLŞEN'E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ DÜZENLENDİ!

ANTALYA'DA SAHNEYE ÇIKAN BAŞARILI POPÇU GÜLŞEN'E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ DÜZENLENDİ!

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, 14'üncüsü düzenlenen Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali'nde sahneye çıkan pop müzik sanatçısı Gülşen'e sürpriz doğum günü düzenlendi.

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali'nin ikinci günü, Gülşen konseriyle tamamlandı. Alanya Belediyesi'nin yanındaki alanda oluşturulan sahneye önce DJ Murat Duran çıktı. Alanı dolduran yaklaşık 6 bin kişiyi çaldığı hareketli şarkılarla coşturan Murat Duran'a daha sonra DJ Haluk Sarıtaş da eşlik etti. DJ performanslarının ardından sahneye pop şarkıcısı Gülşen çıktı. Konserine 'Yatcaz Kalkcaz' şarkısıyla başlayan Gülşen, şarkılar kadar danslarıyla da ilgi odağı oldu.

YAŞINI SÖYLEMEDİ

Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir ve Alanya Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel'in plaket ve çiçek verdiği Gülşen'e sahnede doğum günü sürprizi yapıldı. Sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Gülşen, sahneye getirilen pastasının üzerindeki mumları üflemeden önce dilek tuttu. Mumları söndüren Gülşen, kaç yaşına girdiğini söylemedi. Ardından konserine eski ve yeni şarkılarını söyleyerek devam eden Gülşen, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

 

GÜLŞEN'E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgülşen  antalya  turizm  festival  sahne