UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SURVIVOR'DAN ELENEN SERENAY AKTAŞ'TAN BOMBA AÇIKLAMALAR! "ARKAMDAN BIÇAKLANDIM DEDİ AMA BENİ ERKEKLERE O YAZDIRDI"

SURVIVOR'DAN ELENEN SERENAY AKTAŞ'TAN BOMBA AÇIKLAMALAR! "ARKAMDAN BIÇAKLANDIM DEDİ AMA BENİ ERKEKLERE O YAZDIRDI"

SURVIVOR'DAN ELENEN SERENAY AKTAŞ'TAN BOMBA AÇIKLAMALAR! "ARKAMDAN BIÇAKLANDIM DEDİ AMA BENİ ERKEKLERE O YAZDIRDI"

Survivor'dan elenen Serenay Aktaş çok özel açıklamalarda bulundu.


Merve'nin senin ismini söylemesini bekliyor muydun?

Merve'nin tabi ki benim ismimi söylemesini beklemiyordum çok şaşırdım ama bunu konseyde öğrenmedim bana adada söyledi o zaman da çok şaşırdığımı kendisine söylemiştim ama onnn düşünceleri bana göre daha katı.

Survior boyunca yaşadığın en büyük hayal kırklığı nedir?

Merve'den yediğim darbe oldu ilk defa yaşıyorum böyle bir şeyi daha önce yakınlarımdan hiç darbe yemedim belki yaşımız çok küçük diyedir ama gerçekten beklemiyordum şaşırdım. Burdan çıktıktan sonra ki şeyleri öğrenince daha çok şaşırıyorsun o yüzden en büyük darbe kesinlikle Merve'nin benim adımı söylemesi ve benim elenmeme onun sebep olması.

Sence Merve seni rakip olarak gördüğü için mi yazdı?

Merve çok başarılı bir yarışmacı. Sürekli anlatıyordu mesela 4 ay boyunca bir yere kapanıp antreman yaptığını anlatıyordu başarılı bir yarışmacı başarılı bir sporcuydu. Merve beni rakip görmeseydi yazmazdı benim ona yaklaştığım gibi yaklaşsaydı beni zaten söylemezdi.

Eğer adada kalsaydın son 4'e gidebileceğine inanıyor muydun?

İnanıyordum kendime eğer elenmeseydim son dörde kalabileceğime bir bayan olarak gerçekten inanıyordum.

Tolga hakkında ne düşünüyorsunuz?

Tolga'ya sarıldım ve şunu söyleidm Allah sana sabır versin mücadelene devam et savaş dedim. Tolga hep şundan bahsetti konsey boyunca ve konseyden öncede adada ben ona abilik yaptım korudum dedi bir kere şöyle bir gerçek var bu adada baştan beri yalnız kalan başından beri Tolga'ydı ben değildim ve Tolga'nın yanına ben gittim Duygu gitti aslında biz ona sahip çıktık.

Tolga yeri geldi dert ortağım oldu dertleştik ama şöyle bir şey var sürekli söylüyor ya dost kazığı yedim arkamdan bıçaklandım diyor ama iki hafta önce o erkeklere beni yazdırmaya çalıştı.

Biz bir oyunun içindeymişiz ve ben o oyunda oynamayı becerememişim. Tolga'nın gerçek yüzünü gördüm çok kızmıyorum ona darılmıyorumda. Tolga'nın son yaptıklarını sov yapıyo gibi buluyorum..

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtolga karel  survivor  serenay sarıkaya  acunn