UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EVLENDİKLERİ YÖNÜNDE İDDİALAR ÇIKAN EMRAH VE SİBEL KİRER'İN İLİŞKİLERİNDE YENİ GELİŞME!

EVLENDİKLERİ YÖNÜNDE İDDİALAR ÇIKAN EMRAH VE SİBEL KİRER'İN İLİŞKİLERİNDE YENİ GELİŞME!

EVLENDİKLERİ YÖNÜNDE İDDİALAR ÇIKAN EMRAH VE SİBEL KİRER'İN İLİŞKİLERİNDE YENİ GELİŞME!

Bir süredir gizlice evlendiklerine dair haberler çıkan Emrah ve Sibel Kirer, iddiaların aksine nikah defterine 16 Haziran’da imza atacak.

Denizde evleniyorlar

Uzun zamandır birlikte olan Emrah ve Sibel Kirer, sonunda ilişkilerini resmileştiriyor. 16 Haziran’da evlenecek olan çift, düğün yerine sade bir töreni tercih etti.

Ancak o tören de sıradan olmayacak, deniz üzerinde gerçekleşecek. Özel bir yatta, Boğaz’da kıyılacak nikaha sadece aile üyeleri ve akrabalardan oluşan 30 kişi davet edilecek.

Emrah ne kadar oğlumsa Sibel de o kadar kızım

Emrah’ın annesi Ayten Erdoğan, Sibel Kirer’i gelin olarak istemediği iddialarına yanıt verdi: Emrah’ın, hamile olduğunu öğrenen Sibel Kirer’den sırf bakım masrafları yüzünden bebeğini aldırmasını istediği ancak Kirer “Anne olmayı çok istiyorum” deyince doğuma izin verdiği, bakıcıya para ödememek için de annesi Ayten Erdoğan’a yanlarına taşınıp bebeğe bakmasını teklif ettiği öne sürülmüştü.

Şarkıcıyla ilgili bir başka iddia da annesine belediye otobüslerine bedava binmesi için ‘yaşlılık kartı’ çıkarttığı şeklindeydi. Ayten Erdoğan, çıkan haberlere tepki gösterdi, bir basın açıklamasıyla iddialara yanıt verdi. İşte anne Erdoğan’ın yanıtı:

BENDEN HİÇBİR ŞEY ESİRGEMEZ

“Oğlum bana böyle bir kart almadı. Almayı bırakın, böyle bir söylemde dahi bulunmadı. Bana olan düşkünlüğünü tüm Türkiye bilir. Beni hayatının her döneminde baş tacı etmiş ve elindeki olanaklarla en rahat şekilde yaşamamı sağlamıştır ve bu halen böyle devam etmektedir. Emrah gibi bir evlat her anneye nasip olmaz. Benden hiçbir şeyi esirgememiştir. Yıllarca devlete hizmet etmiş bir emekli olarak yaşımdan dolayı bana tanınan hakları kullanmam her vatandaş gibi benim en doğal hakkımdır. Bu hakkımdan dolayı oğlumu rencide edecek şekilde haber yapılması beni çok üzmüştür. Bakıcı masrafından korktuğu için yanına taşınmamı istediği iddiasının gerçekle alakası yoktur. Biz oğlumla uzun yıllardır aynı evde yaşamayız. Oğlumun bana tahsis ettiği evlerde kendim oturmaktayım. Oğlum nereye taşınırsa, ona yakın olmak için beni de yakınına bir ev alarak taşır. Bir dediğimi iki etmez. Bu haberi yazanları vicdanlarıyla baş başa bırakıp, Allah’a havale ediyorum. Oğluma ‘Ben o kızla yaşamam, o kızı gönder, senin yanına taşınırım’ dediğim yazılmış.

Bu çirkin haberi ben, Emrah ve Sibel kahvaltıda gördük. O kadar komik geldi ki, sabah sabah çok güldük ve hâlâ gülmekteyiz. Sadede gelirsek... Emrah ne kadar oğlumsa, Sibel de o kadar kızım. Sibel’in benim gönlümdeki yeri bambaşkadır. Ona evgim çok özeldir. Oğlumun birtanesi, dolayısıyla benim de.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşarkıcı  emrah  sibel kirer  düğün  nikah  haberi