UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GEZİ PARKI'NDA BEKLEYEN DE VARDI, ORAYA HİÇ UĞRAMAYAN DA! HANGİ ÜNLÜ NASIL BİR TUTUM ALMIŞ VE NELER YAŞANMIŞTI?

GEZİ PARKI'NDA BEKLEYEN DE VARDI, ORAYA HİÇ UĞRAMAYAN DA! HANGİ ÜNLÜ NASIL BİR TUTUM ALMIŞ VE NELER YAŞANMIŞTI?

GEZİ PARKI'NDA BEKLEYEN DE VARDI, ORAYA HİÇ UĞRAMAYAN DA! HANGİ ÜNLÜ NASIL BİR TUTUM ALMIŞ VE NELER YAŞANMIŞTI?

Gezi Parkı'nda bekleyen ya da oraya hiç uğramamış ünlüler nasıl bir tutum almış ve neler yaşamıştı.

 İşte ünlüler cephesinde Sezen Aksu'dan Tarkan'a tüm yaşananlar:

Gezi Parkı eylemleri nedeniyle bir çok konser iptal olmuş, bazı firmalar 500 bin lira zarara uğradıklarını açıklamıştı.

Gezi Parkı eylemlerinin tüm Türkiye'ye yayılmasıyla birlikte ilk olarak Ajda Pekkan, Tarkan, Hadise, Ebru Gündeş, Bengü, ve Emre Aydın gibi birçok ünlü sanatçı şehir dışı konserlerini iptal etmişti.

Türkiye'ye gelecek olan dünyaca ünlü DJ Tiesto, son anda 7 Haziran Cuma günü Parkorman'daki konserine çıkmaktan vazgeçmişti.

Hasan Kaçan, Necati Şaşmaz, Hülya Avşar, Sunay Akın, Yavuz Bingöl, Ceyda Düvenci, Halit Ergenç, Sertap Erener, Mahsun Kırmızıgül, Nebil Özgentürk ve Ali Sunal gibi ünlü isimlerle görüşen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gezi olaylarının çözümü için davet ettiği bazı sanatçıların tehditlerden dolayı görüşmeye gelemediğini açıklamıştı.

Başbakan'la görüşecek sanatçılar arasında yer almasına rağmen son anda kararından vazgeçen Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un tehdit edildiği iddia edilmişti. Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, davet geldiğini ancak reddettiğini Twitter'dan açıklamıştı. Özoğuz, sayfasına, "Özür dileyerek kurunun yanında yaşın da yandığı bu süreci benden daha iyi ifade edecek üstadlarımıza öncelik tanınması gerektiğine inanıyorum" notunu düşmüştü.

Ünlü oyuncu Memet Ali Alabora, basın toplantısı düzenleyerek , "Mesele sadece Gezi Parkı değil arkadaş. Sen hâlâ anlamadın mı? Hadi gel. Gezi Parkı" şeklinde attığı tweetle tehdit edildiğini ve can güvenliği olmadığı için koruma talep ettiğini açıklamıştı. "Bu tweet'im kullanılarak sürekli hedef haline getirildim. Bu tweet'le ilgili olarak tehdit mesajları alıyorum." demişti.

Gezi Parkı protestosuna destek veren hatta canlı yayına destek tişörtüyle çıkan şarkıcı Kenan Doğulu, Twitter'da takipçilerine sağduyu mesajları vererek uyarmıştı. Doğulu, twitter hesabında "Küfür yok, polis taşlamak yok, sadece hakkınızı arayın medenice! Provakatörlere dikkat' yazarak herkesin direnişini demokratik bir ortamda yapmasını istemişti.

Taksim Gezi Parkı'nda verileceği açıklanan ve Sezen Aksu, Grup Yorum, Yavuz Bingöl, Kubat, Mor ve Ötesi, Duman, Can Bonomo, Onur Akay ve Sertap Erener gibi ünlü sanatçıların katılacağı konser etkinliği sosyal medyada gelen tepkiler nedeni ile iptal edilmişti.

 

İŞTE ÜNLÜLER'İN GEÇTİĞİMİZ YIL "GEZİ PARKI" HALLERİ!..

  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13