UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! ANGELINA JOLIE BU DEFA KÖTÜ! GÜZEL OYUNCU YENİ FİLMİ "UYUYAN GÜZEL" İLE BİZİ NASIL BÜYÜLEYECEĞİNİ HAKAN GENCE'YE ANLATTI!

FLAŞ! ANGELINA JOLIE BU DEFA KÖTÜ! GÜZEL OYUNCU YENİ FİLMİ "UYUYAN GÜZEL" İLE BİZİ NASIL BÜYÜLEYECEĞİNİ HAKAN GENCE'YE ANLATTI!

FLAŞ! ANGELINA JOLIE BU DEFA KÖTÜ! GÜZEL OYUNCU YENİ FİLMİ "UYUYAN GÜZEL" İLE  BİZİ NASIL BÜYÜLEYECEĞİNİ HAKAN GENCE'YE ANLATTI!

Angelina Jolie Bu Defa Kötü.. Ama Bildiğimiz Gibi Bir Kötü Değil.. "Uyuyan Güzel" Masalına Kötü Kalpli Cadının Tarafından Bakan Yeni Filmiyle Bizi Nasıl Büyüleyeceğini Bizzat Anlatıyor..

SİZİ BU ROLE ÇEKEN NE OLDU?

Küçük Bir Kızken Malefiz'den Hem Çok Korkar Hem De Onu Çok Severdim. Bu Yüzden Bir Malefiz Filmi Çekilebileceğini Duyduğumda Neler Olup Bittiğini Anlamak İçin Kendiliğimden Bir Araştırma Yaptım! Daha Sonra Da Bu Filmle İlgilenip İlgilenmediğimi Soran Bir Telefon Aldım. Cevabım "Kesinlikle İlgileniyorum"Du. Fikri Sevdiğimi Söyledim Ama" Bir Bebeği Lanetleyen Biriyle İlgili Nasıl Bir Film Yapılabilir Ki" Diye Merak Da Ediyordum..

SENARYOYU İLK OKUDUĞUNUZDA NE DÜŞÜNDÜNÜZ?

Çok heyecanlandım; muazzam bir gizemi çözüyormuş gibi hissettim. Hepimiz "Uyuyan güzel" hikayesini biliyoruz, hepimiz malefiz'i tanıyoruz. bu hikayeyle büyüdük. Ama hiç bilmediğimiz bütün bunlardan daha önce neler yaşandığı.

SEYİRCİLER KÖTÜ BİR KARAKTERİ KABULLENEBİLECEKLER Mİ SİZCE?

Bu işi doğru yaptıysak artık onun tarafına geçeceksiniz. Bu gerçekten çok sıradışı bir başarı hale gelebilir.

PEKİ SİZCE KİM MALEFİZ?

Çok güçlü bir adalet duygusu olan biri. O, güçlü kalbiyle neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veriyor ve sonrada yolunu kaybediyor.

BU KARAKTERİ CANLANDIRINCA ONUNLA İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZ DEĞİŞTİ Mİ?

Oynadığım en zor karakterlerden biriydi. Bir insan olmamasına rağmen insanlığın bütün hallerini gösteriyor. Bugünün gençlerinde gördüğümüze benzer bir masumiyeti varŞimdiki gençler de çevre sorunları ya da dünya ya da politika için oldukça tutkulular. Ama Malefiz daha sonra uğradığı ihanetle tamamen değişiyor. İnsanlığını daha sonra bulmak üzere kaybediyor.

SEYİRCİLER DE BU BAĞI KURABİLİR Mİ SİZCE?

Seneryoyu ilk okuduğumda çok heyecanlandım ve kızlarımı yanıma alıp hikayeyi anlattım. Ertesi gün gördüm ki oğlum , kırzlarımdan biriyle " Malefiz kötü, o korkunç biri" diye kavga ediyordu. Kızım da "Anlamıyorsun, sen her şeyi bilmiyorsun" diyerek ona kızıyordu.Bunun çok ilginç olduğunu düşündüm. "Ama sen herşeyi bilmiyorsun beni aslında tanımıyorsun büyük resmi görmüyorsun " diyebilmeyi dilemiyor muyuz? Kızlarım Malefiz'i koruyordu. Bu karakter sayesinde küçük kız ve oğlan çocuklarının bu bağlantıyı görüp ilişki kurmalarını sağlayabileceklerini umuyorum.

KADINLARLA BAĞ DAHA GÜÇLÜ SANKİ?

Umuyorum ki özellikle kızlar adalet duygusuna sahip olmanın neyin adil olduğuna karar vermenın ve neyin savaşmaya değeceğinin önemini anlayacak.

İLK DEFA KIZINIZLA OYNADINIZ; NASILDI ?

Filmde birçok farklı Aurora(Uyuyan Güzel) var. Benim de sahneler çektiğim bebek Aurora var. Olabildiğince nazik olmaya çalıştım ama görünüşüm bebekleri korkutuyordu. Kostümümle o küçücük, minik, tatlı bebeğin beni her gördüğünde travma geçirmesine sebep oldu. Beni her gördüğünde kaşlarını çatıyor ve birkaç dakika içinde ağlamaya başlıyordu. Film ekibindekiler kendi küçük çcouklarını getirdiklerinde de çocuklar hep benden ağlayarak kaçtılar. Daha sonra fark ettik ki benden kaçmayan tek çocuk benim 4 yaşındaki kızım. Bu yüzden filmde Vivienne'i oynatmak zorunda kaldık.

FİLMİN İZLEYİCİLERE NE KAZANDIRACAĞINI UMUYORSUNUZ?

Filmde çalışan herkes, izleyicilere orjinal filme duyduğumuz saygının geçeceğini umuyor. O filme dair sevdikleri ve hatırladıkları şeyleri geri getirmeye çalıştı. Bir yandan da hikayeyi biraz daha genişletip güzel ve dokunaklı bir film çıkarmaya çalıştık.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhakan gence  angelina jolie