UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ANTALYA'DA İNANILMAZ BİR TESİS! GÖRENLER ŞOKA GİRİYOR! İŞTE YENİ TİTANİC'İN HİKAYESİ!

ANTALYA'DA İNANILMAZ BİR TESİS! GÖRENLER ŞOKA GİRİYOR! İŞTE YENİ TİTANİC'İN HİKAYESİ!

ANTALYA'DA İNANILMAZ BİR TESİS! GÖRENLER ŞOKA GİRİYOR! İŞTE YENİ TİTANİC'İN HİKAYESİ!

Antalya Belek'te 11 ay önce kapılarını tatile açan Titanic Deluxe Belek kısa sürede Akdeniz'in seçkin tatil merkezleri arasındaki yerini aldı.

AYGÜN Şirketler Grubu tarafından Antalya Belek'te 200 Milyon Euro'ya yapılan Titanic Deluxe Belek, 250 bin metrekarelik hizmet alanı içindeki doğal çam ormanları, Beşgöz Nehri ve eşsiz sahilinde konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Yeni turizm sezonuna hızlı bir giriş yapan otelin doluluk oranları şimdiden geçen sezonun üzerine çıkarken, dünyanın önde gelen zincir otellerine rekabet şansı tanımayan Titanic Deluxe'ün başarı sırrını Aygün Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün Hürriyet okurları ile paylaştı.

FİLM PLATOSU GİBİ

Titanic Deluxe ailesi olarak hayal edilen tatili gerçeğe dönüştürdüklerini söyleyen Aygün, otel alanı içerisinde sadece doğal güzelliklerin değil, insan eliyle yapılan eşsiz hizmet alanlarının da tatilcilere sunulduğunu söyledi. 13 bin metrekarelik spa ve fitness alanı, iş toplantıları için hazırlanan 8 bin 500 metrekarelik toplantı ve kongre merkezinde konukların en yüksek standartta ağırlandığını belirten Aygün, otel içinde tıpkı bir film platosu gibi hazırlanan çarşı alanının da çok büyük ilgi gördüğünü vurguladı.

DÜNYA İLE YARIŞIYORUZ

Titaniz Deluxe'ün yaklaşık 11 ay önce faaliyete geçtiğini anlatan Aygün, "Otelimiz tam 250 bin metrekare alan üzerinde hizmet veriyor. Oluşturduğumuz tesislerin hepsi dünya standartlarının üzerinde. Sadece spa merkezi için 13 bin metrekare alan ayırdık. Bu merkez tek başına dünyadaki diğer örnekleri ile yarışıyor. En önemli beklentimiz müşteri memnuniyeti. Sezona çok iyi bir giriş yaptık. Otelimizde kalan konuklarımızın yüzündeki gülümseme de bizim en önemli referansımız" dedi.

DOĞA VE ŞEHİR BİR ARADA

Otel içinde yer alan 10 bin metrekarelik çarşı alanının çok büyük ilgi gördüğünü belirten Aygün, "Konuklarımız otelden çıkmadan tıpkı Antalya'nın bir caddesinde yürür gibi alışveriş yapıyor, kuaförüne gidiyor, cilt bakımını yaptırabiliyor. 27 adet toplantı salonumuz var. En büyük salonumuzda 3 bin 500 kişi aynı anda yemek yiyebiliyor. Yine doğal alanımız son derece geniş. Bir tarafınız doğal çam ormanları diğer tarafınız nehir ve deniz. Konuklarımızı nehirden katamaranlarla sahile taşıyoruz. Bu onlar için inanılmaz bir deneyim oluyor" diye konuştu.

KALİTE HER ŞEYDİR

Özellikle spor faaliyetleri konusunda çok hareketli bir sezon geçirdiklerini de belirten Mehmet Aygün şöyle dedi: "Tesisimizde 4 futbol sahamız var. Birçok önemli takım kamplarını otelimizde gerçekleştiriyor. Ayrıca yüzme takımları da olimpik yüzme havuzumuzdan yararlanıyor. Biz bu noktadaki etkinliğimizi her geçen gün arttırıyoruz. Bu faaliyet Türkiye'de turizmin çeşitlendirilmesi sürecine çok büyük katkı sağlıyor. Hiçbir tesisimizde kaliteden ödün vermiyoruz. Sadece mimari kalite değil, sudan alkollü içeceğe kadar en kaliteli markaları konuklarımıza sunuyoruz. Çünkü güven kaybetmeye asla tahammülümüz yok"



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERakdeniz  inci  titanic deluxe  belek