UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YENİ!.. OLAY YORUMLAR, YOK ARTIK DİYECEĞİNİZ TEŞHİSLER VE DAHA NELER NELER!.. HAFTANIN YENİ İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN!..

YENİ!.. OLAY YORUMLAR, YOK ARTIK DİYECEĞİNİZ TEŞHİSLER VE DAHA NELER NELER!.. HAFTANIN YENİ İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN!..

  YENİ!.. OLAY YORUMLAR, YOK ARTIK DİYECEĞİNİZ TEŞHİSLER VE DAHA NELER NELER!.. HAFTANIN YENİ İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN!..

İNENLER

1-BEREN SAAT

Güzel oyuncu son dönemlerde ortada yok.

Sadece sevgilisi Kenan Doğulu ile evlilik haberleri ile ön planda. Özellikle Ortadoğu’daki hayranları isyan etmiş durumda.

Durum böyle olunca Beren Saat’in inenler listesinde zirvede yer alması kaçınılmaz oluyor…

2-KENAN DOĞULU

Pop müziğinin efsane isimlerinden olan Kenan Doğulu’nun  ismi artık Beren Saat için de yazdığımız gibi sadece magazin sayfalarında yer alıyor.

Biz Kenan’ı unutulmaz şarkılarını söylerken biliyor ve öyle hatırlıyoruz. Umarız en kısa zamanda özel hayatını düzene sokar ve müzik hayatına hızla döner.

Kenan Doğulu inenler listemizde 2’inci sırada.

3-CAN BONOMO

Eurovision’la parlayan Can Bonomo belli bir zaman sonra adeta ortadan kayboldu.

Yaptığı müzikler radyolarda bile çalınmaz oldu. Aslında genç ve yetenekli bir müzisyen. Fakat sürekli sevgilisi Didem Soydan’la aykırı bir görüntü veriyor bu da Bonomo’ya büyük zarar veriyor.

Bu nedenle Can Bonomo haftanın inenleri listesinde 3 numarada.

4-ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ

Engin Altan Düzyatan’la aşk yaşadığı dönemde sürekli konuşulan isim olan Özge Özpirinçci, ayrılığın ardından sessizliğe büründü.

Bunun nedenleri için birçok şey sayabiliriz belki ama en büyük nedeni Düzyatan’la biten ilişkisinin kendisine büyük zarar vermesi.

Ayrılık sonrası Star Tv’nin sevilen dizisi “Aramızda Kalsın”ın kadrosuna katılan ve eski günlerine dönüş sinyalleri veren güzel oyuncu inenler listesinde 4 numarada.

5-MAHSUN KIRMIZIGÜL

Şarkıcı-Yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün yeni film çektiği haberleri çıkmıştı geçtiğimiz günlerde. Fakat yine film projesi  maddi imkansızlıklar nedeniyle ara verdiği haberleri de gelmedi değil.

Kırmızıgül, hiçbir projesini yarıda bırakmadığı gibi yeni filmini de bitirecektir. 

Aslında yaptığı filmlerle sıkça konuşulan Kırmızıgül, son dönemde de özel hayatı ile gündeme gelince inenler listemize girmesi kaçınılmaz oluyor…

Bu nedenle Mahsun Kırmızıgül inenler listemizde 5 numarada.

ÇIKANLAR

1-SEZEN AKSU

Minik Serçe Sezen Aksu için bizim bile bir şeyler yazmamız ne kadar doğru olur bilinmez ama, Aksu yine yaptı yapacağını…

Son şarkısı “Yeni ve Yeni Kalanlar” ile yine kendisine hayran bıraktı müzik severleri.

 Özellikle çekilen klibin keyif veren sahneleri…

Türk müziğinin efsaneleri arasında yer alan Sezen Aksu çıkanlar listemizde zirvede…

2- NİHAT DOĞAN

Nihat Doğan çılgınlığı gün geçtikçe artıyor. Ünlü türkücü hangi programa çıksa olay oluyor, ratingde uçuruyor.

Son olarak “Her Şey Dahil” programındaki performansı ve sonucu…

“Memleketimin Koyunları” kitabına olan ilgiden bahsetmiyoruz bile…

Kitabında yer alan özlü sözlerle de fenomenleşen Nihat Doğan haftanın çıkanları listesinde 2'ci sırada.

3-NİHAT ODABAŞI

Sektörde bir Nihat Odabaşı kalitesi çıktı ortaya.

Son günlerde Sinan Akçıl’ın “Tabi Tabi” şarkısına çektiği klip ve Miami sahillerini aratmayan o görüntüler çok konuşuldu.

Ucuz kliplerin bittiği ve şarkıların da kaliteli kliplerle var olacağını yaptığı işlerle belli eden ünlü yönetmen Nihat Odabaşı haftanın çıkanları listesinde 3 numarada.

4-ARKADAŞIM HOŞGELDİN

Kanal D’nin yükselen yıldızı “Arkadaşım Hoş geldin”in yükselen formu göz kamaştırıyor. Konuk olan isimlerle sahnede bütünleşen Tolga Çevik ve Ezgi Mola'nın performansları ise olay yaratmaya devam ediyor.

Kendi gününde AB'de çok iyi gidiyor ve Perşembe gecelerine damga vuruyor. “Arkadaşım Hoş geldin” haftanın çıkanları listesinde 4 numarada.

5- SALİH KEÇECİ-PELİN ÇİNİ

Sabah programlarının tartışıldığı son dönemlerde Tv8’de ekrana gelen ve usta magazinci Salih Keçeci ve Pelin Çini’nin sunduğu “Aramızda Kalsın” tarzı ile fark yaratıyor.

Olaylara yaklaşımları ve objektif yorumlarıyla beğeni kazanan Salih Keçeci ve Pelin Çini haftanın çıkanlarından.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13