UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! SİNAN AKÇIL’IN 100 BİN LİRALIK “PLAJ KLİBİ” MÜZİK KANALLARINI HAREKETE GEÇİRDİ!.. “UCUZ” KLİPLERİN YAYINI İÇİN “ÜCRET” İSTENECEK!

FLAŞ! SİNAN AKÇIL’IN 100 BİN LİRALIK “PLAJ KLİBİ” MÜZİK KANALLARINI HAREKETE GEÇİRDİ!.. “UCUZ” KLİPLERİN YAYINI İÇİN “ÜCRET” İSTENECEK!

FLAŞ! SİNAN AKÇIL’IN 100 BİN LİRALIK “PLAJ KLİBİ” MÜZİK KANALLARINI HAREKETE GEÇİRDİ!.. “UCUZ” KLİPLERİN YAYINI İÇİN “ÜCRET” İSTENECEK!

Sinan Akçıl, yıllardır söz ve besteleriyle müzik dünyasında çok ayrı bir yere sahip…

Ardından başlayan şarkıcılık deneyimi yeni çıkardığı “Tabi Tabi” ile bir anda pekişip, çok kısa sürede “zirve” yaparken, müziğin her konusundaki “titizliği”yle de örnek olmaya başladı.

Ancak son “örnek” bazılarının canını sıkacak cinsten…

O da Sinan Akçıl’ın son çektiği klip…

Notalardaki titizliğini, klip çekimi kalitesinde de gösteren Sinan Akçıl, “Tabi Tabi”ye müthiş bir plaj klibi çekti. Ve usta yönetmen Nihat Odabaşı’nın Kilyos’ta çektiği klip, adeta Miami sahillerini anımsattı.

Çekimler mükemmeldi.

Kast da öyle…

Tabi böyle olunca klibin maliyeti de yaklaşık 100 bin lirayı buldu.

Bu durumdan en çok memnun olanlar ise tabi ki, video klipler yayınlayan müzik kanalları…

KralPop TV, Powertürk Tv, Number1 Türk ve Dream Türk gibi müzik kanalları özellikle de renkleri müthiş bu klibi yayınlamaktan son derece memnun…

Ancak bu yükseğe çıkan “çıta”yla birlikte müzik kanalları yönetiminde de “homurdanmalar” başladı.

Özellikle de bu konularda çok titiz ve tavizsiz tavrıyla bilinen KralPop TV genel müdürü Mehmet Gezegen’in, artık klip yayını konusunda, kanalı adına yeniden “ücretli” bir yayın politikası izleyeceği öğrenildi.

KralPop TV’nin öncelikle kalitesiz klipleri hiç yayınlama ya da az yayınlama konusunda net bir tutum izleyeceği ve hatta ismi çok bilinmeyen ya da istenilen kalitede olmayan klipleri ise ücret karşılığı ekrana getireceği belirtiliyor.

Bu gelişmeyle birlikte, yine böyle titiz davranan bazı sanatçı arkadaşlarıyla birlikte Sinan Akçıl’ın da hedef tahtası haline geleceği ve eleştirileceği de söyleniyor.

Fakat bu eleştiri bombardımanı içersinde, müziğe bir kalite geleceği de kesin…

Özellikle klip dünyasında Tamer Aydoğdu gibi yönetmelerin başlattığı 10 bin liraya klip çekme dönemi sona ermiş görünüyor.

Adam başı 10’ar bin lira alıp, haftada 3 klip çekip, kanalların kapısını çalma şekli, artık en az 10 günde çekimi-montajı yapılan gerçekten emek ve bütçe harcanan kliplere bırakıyor.

Ve bu gidişle, sadece çekilmiş olmakla kalan kliplerin ekranlarda yayınlanma şansı pek kalmıyor.

İşte özelikle de plaj kliplerine yeni bir boyut getiren Sinan Akçıl’ın yeni “Tabi Tabi” isimli şarkısının klibi:

VİDEO! SİNAN AKÇIL’IN TABİ TABİ, ŞARKISINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsinan akçıl  tabi tabi