UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARDA TURAN,DEMET AKBAĞ- ZAFER ÇİKA ÇİFTİ VE BURCU ESMERSOY İLE BULUŞTU! TURAN ,AŞK HAYATIYLA İLGİLİ ÇOK NET KONUŞTU!

ARDA TURAN,DEMET AKBAĞ- ZAFER ÇİKA ÇİFTİ VE BURCU ESMERSOY İLE BULUŞTU! TURAN ,AŞK HAYATIYLA İLGİLİ ÇOK NET KONUŞTU!

ARDA TURAN,DEMET AKBAĞ- ZAFER ÇİKA ÇİFTİ VE BURCU ESMERSOY İLE BULUŞTU! TURAN ,AŞK HAYATIYLA İLGİLİ ÇOK NET KONUŞTU!

Arda Turan Ulus Sunset’da ağabeyim ve ablam dediği Demet Akbağ-Zafer Çika çiftiyle buluştu.

Atletico Madrid takımının oynadığı şampiyonlar ligi yarı finali gecesi kalp krizi geçiren Zafer Çika ile Arda Turan Sunset’de buluştu. Sunset Grill&Bar kuruluşunun 20. yılı şerefine Boğaziçi Üniversitesi Vakfı’na destek olmak için anlamlı bir geceye imza attı. Sunset’in sahibi Barış-Alize Tanrısever çiftinin ev sahipliği yaptığı gecede yemekten elde edilen gelir Boğaziçi Üniversitesi Vakfı’na bağışlandı.

Geceye katılan Arda Turan ile Demet Akbağ-Zafer Çika çifti buluşunca ortaya neşeli görüntüler çıktı. Birbirlerine sarılarak hasret gideren Arda Turan ve Demet Akbağ ile eşi uzun süre sohbet etti. Arda Turan, ağabeyim dediği Zafer Çika ile objektiflere neşeli pozlar verdi. Bol kahkahalı hasret giderilen gecede Arda Turan daha sonra yemekte Burcu Esmersoy’a aynı masada eşlik etti. Zafer Çika ile gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arda Turan, ağabeyinin kendi maçını izlerken kalp krizi geçirdiği söylentilerine ise açıklık getirdi.

HAYATIMDA KİMSE YOK

Zafer Çika maç akşamına den gelen kalp krizi için ‘tarihler çakışır bazen’ derken ‘Sağlığımız yerinde olduğu sürece Arda’nın maçını her zaman izleriz. O kadar çok gururlandık ki orada düşünelecek bir şey yok’ dedi. Arda Turan ise tatile geldiğini belirterek gazetecilerin ne kadar burdasınız sorusuna ‘Siz ne kadar rahat bırakırsanız’ cevabını verdi. Eş, dost aileyi ve İstanbul’u özlediğini söyleyen Arda Turan, transfer hakkında konuşmadı.

Arda Turan kadınlar için yaptığı açıklamalar hakkında, ‘Her yere çekilebilir o laflar. Uzaktan sevmek derken ailemden uzağım, Galatasaray’dan uzağım. Ben herkese aşığım. Kardeşime, futbola, aşka aşığım. Ama şimdilik hayatımda kimse yok. Gönlüm boş ama niye olmasın ki’ dedi.


NEŞELİ BULUŞMADAN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERarda turan  burcu esmersoy  demet akbağ