UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YENİ ALBÜMÜ "TABİ TABİ" İLE SİNAN AKÇIL, SON FM VE RADYO 24'TE KADİR ÇETİN'E KONUK OLDU! AKÇIL BİLİNMEYENLERİNİ ANLATTI!

YENİ ALBÜMÜ "TABİ TABİ" İLE SİNAN AKÇIL, SON FM VE RADYO 24'TE KADİR ÇETİN'E KONUK OLDU! AKÇIL BİLİNMEYENLERİNİ ANLATTI!

YENİ ALBÜMÜ "TABİ TABİ" İLE SİNAN AKÇIL, SON FM VE RADYO 24'TE KADİR ÇETİN'E KONUK OLDU! AKÇIL BİLİNMEYENLERİNİ ANLATTI!

Yeni albümü “Tabi Tabi” ile Sinan Akçıl, SONFM.COM.TR ve 87.7 frekansı ile Radyo 24 ortak yayınında Kadir Çetin’e konuk oldu.

 Sinan Akçıl Kadir Çetin’e programın başında “Senin ile radyo buluşmalarımız efsane oluyor” diyerek jest yaptı.Programda sanatçı hakkında gündemdekiler  ve albüm ile ilgili bilinmeyenler konuşuldu.

 Hülya Avşar’a Karşı İkinci "Mavi Mavi” Vakası:

 Sinan Akçıl iki gün önce bir balıkçı da Hülya Avşar’a rastladığını ve sanatçıya “Hülya Hanım sizi çok seviyorum fakat mavi mavi adında kendi mavi gözlüme(Ebru Şallı) bir şarkı yaptım ve ikinci mavi mavi vakasını başlatıyorum” deyince Hülya Avşar “Şarkının güzelliğine bağlı güzelse bi’şey diyemem”şeklinde karşılık vermiş.

 Bu arada 20 yıl önce Mustafa Sandal’ın söylediği “Beni Ağlatma” isimli şarkıdan esinlenerek bu şarkıyı yaptığını ve o şarkıdaki perdesiz gitarların etkisinde kalarak o dönem de söz konusu şarkıya çalan Erdinç Şenyaylar’ı aradığını "Mavi Mavi” şarkısında bu gitar ile  çaldırdığını itiraf etti.

 Annesinin Adını Telefonuna “Junior” Diye Kaydetmiş!

 Program sırasında Sinan Akçıl’ın çalan telefonunun ekranında gelen arama “junior” diye yazıyordu.Kadir Çetin “Kim o Junior?Açar mısın canlı yayında?deyince telefondaki Junior annesi çıktı.

Annesi Gaye Çağlayan selamlarını iletip iyi yayınlar diledi.Bu arada Sinan Akçıl’ın heyecan yaptığı görüldü.

 Annesi çocukluğundan beri Sinan Akçıl’a “Junior” diye hitap ettiği için  telefona böyle kaydettiğini söyledi.

 Eurovision’a Gitmek İstiyor!

 Bir zamanlar Hadise’nin seslendirdiği "Düm Tek Tek" ile Eurovision’da bestesi yarışan Sİnan Akçıl, avrupai görüntüsü ve çok iyi derecede ingilizce bilmesi gibi artıları nedeni ile Eurovision’a katılmak istediğini ve o heyecanı bu kez kesinlikle yaşamak istediğini söyleyerek hayallerinden birini daha itiraf etmiş oldu.

 Şarkıyı Serdar Ortaç’a Yaptı, Bengü Kaptı!

 Geçtiğimiz yıllarda Bengü’nün okuduğu sözü ve müziği Sinan Akçıl’a ait olan “Aşkım Aşkım” şarkısı aslında Serdar Ortaç için yapılmış fakat Ortaç’ın albümüne girmeyince şarkıyı Bengü kapıp o dönemin en iyi çıkışlarından birini yapmış.

 "Ajda Pekkan bana küçük Ajda der.”Sözünün yanlış anlaşıldığını, kadın erkek benzetmesi anlamında değil, süslenmek ve uzun süre hazırlanmak olarak benzetildiğini söylemek istediği halde birilerini maksatlı olarak bu lafı yanlış yerlere çektiğini söyledi.



SİNAN AKÇIL BİLİNMEYENLERİNİ ANLATTI!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsinan akçıl  ebru şallı  kadir çetin