UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"KANUNİ" ROLÜYLE TANINAN HALİT ERGENÇ, DOKTORA ATEŞ PÜSKÜRDÜ! İŞTE ERGENÇ'İN O SÖZLERİ!

"KANUNİ" ROLÜYLE TANINAN HALİT ERGENÇ, DOKTORA ATEŞ PÜSKÜRDÜ! İŞTE ERGENÇ'İN O SÖZLERİ!

"KANUNİ" ROLÜYLE TANINAN HALİT ERGENÇ, DOKTORA ATEŞ PÜSKÜRDÜ! İŞTE ERGENÇ'İN O SÖZLERİ!

Halit Ergenç, doktorun kendisini kullandığını iddia etti

Muhteşem Yüzyıl dizisinin yıldızı Halit Ergenç, saç ektirdiği yönündeki haberleri yalanladı. Ünlü oyuncu haberin kaynağı olan doktoru ismini kullanarak reklam yapmakla suçladı

Muhteşem Yüzyıl dizisinin çekimlerinde kullandığı kavuk ve miğfer gibi aksesuvarlar yüzünden saçlarını kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldığı iddia edilen Halit Ergenç’in bu sorununa çözüm bulmak için tedaviye başladığı ve saç ektirmeyi planladığı iddia edilmişti. Haberin kaynağı olan Dr. İlker Manavbaşı’nın konuyla ilgili “Hastayla ilgili bilgi vermem etik değil” yorumunu yaparak Ergenç’in ziyaretini kabul ettiği bilgisi üzerine ünlü oyuncu şu açıklamayı yaptı: “Saç ektirme fikri bile aklımdan geçmedi. Hayatımın hiçbir döneminde de düşünmedim. Böyle bir işleme hiçbir zaman gerek duymadım. Bahsi geçen şahsın neden böyle bir bilgi verdiği ise ortada” diye konuştu.

‘İnsanın içi güzel olsun’

Ergenç sözlerine şöyle devam etti: “Haberde bu işlemi yaptığını iddia eden bir şahsın (doktor diyemeyeceğim çünkü bir doktora yakışmayan bir davranış bu) ismi geçmeseydi, saç ektirdiğime dair herhangi bir haber çıksaydı, böyle bir açıklama yapmaya gerek duymazdım. Ancak ortada çok net bir durum var ki; bu şahıs doğrudan basın mensuplarını arayıp adımı kullanarak reklamını yapmaya çalışıyor. Bazı köşe yazarları da bu işlemin yapıldığından o kadar emin ki sanki o anda yanımdaymış gibi, ücret, saat, yapılış şekli gibi detaylar belirterek köşesinde yer verebiliyor. Böyle insanlar görünüşlerini değiştirseler de ne kadar güzel olabilirler? İnsanın kafasının dışı değil içi güzel olsun.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhalit ergenç  saç ektirme  tedavi  iddia  tepki