UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“SULTAN” İÇİN NÖBETÇİ BANKA!

“SULTAN” İÇİN NÖBETÇİ BANKA!

“SULTAN” İÇİN NÖBETÇİ BANKA!

‘Sinema’nın Sultan’ı Türkan Şoray önceki gün Etiler’de mesai saati biten bir banka şubesini açtırdı.

Şoray önceki gün mesai saati biten banka şubesine giderek işlem yaptırdı. Şoförüyle geldiği şubede güvenlik görevlisinin kilitli kapıyı açarak karşıladığı Türkan Şoray hem banka personeli hem de yoldan geçenlerle adeta fotoğraf çektirmekten yoruldu.

Etrafını saran hayranlarını kırmayıp yarım saat boyunca tek tek fotoğraf çektiren Şoray, bankadaki işlemlerini bitirip dışarıya çıktı. Banka müdürü ve personelin kapıya kadar çıkarak otomobiline kadar uğurladığı usta oyuncu, ayaküstü gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Kızı Yağmur Ünal’ın yapımcılığını üstlendiği sinema filminin projesine sonbaharda başlamak istediklerini belirten Şoray “Halen senaryo yazım aşamasındayız. Kafamda bir sürü oyuncu adayı var ama kimi seçeceğime henüz karar veremedim.

Ben hem yöneteceğim hem de sevenlerime sürpriz yapıp filmde gözükeceğim. Yağmur yapımcı ama oyunculuğa da çok hevesli bu konuda ders alıyor” diye konuştu. Kızı Yağmur Ünal’ın Amerikalı sevgilisiyle ne zaman evleneceğini kendisinin de bilmediğini söyleyen Şoray “Mürvetini görmek isterim ama ben de bilmiyorum. Damat adayıyla tanıştım çok şeker biri” dedi.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsultan  türkan şoray  etiler  nöbetçi banka