UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“ORHAN BABA”DAN SOMA İLE İLGİLİ YENİ AÇIKLAMA!

“ORHAN BABA”DAN SOMA İLE İLGİLİ YENİ AÇIKLAMA!

“ORHAN BABA”DAN SOMA İLE İLGİLİ YENİ AÇIKLAMA!

Bülent Ersoy’un “Soma’ya şov amaçlı gidiliyor” sözlerini değerlendiren Gencebay, “Bazen teşvik etmek amacıyla yardımları aleni olarak yaptığımız da oluyor.?Bu da bir hayır işi” dedi.

Orhan Gencebay ve hayat arkadaşı Sevim Emre önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Soma’daki maden faciasıyla ilgili konuşan Gencebay, şunları söyledi: “Hepimiz yaşananları gözlerimiz yaşlı olarak izledik. Allah bir daha böyle felaketler göstermesin. Gereken tedbirleri, çok daha hızlı alacağımıza inanıyorum. Gelişmiş ülkelerin uyguladığı sistemleri biz de uygulamalıyız. Türkiye bunların hepsini yapacak güçte. Neden yapmıyoruz? Yapmadıysak da suçluyuz. Cezaları hiç sevmem ama yanlış yapıyorsak bedelini ödemek zorundayız.”

‘Herkesin düşüncesi farklı’

Kalbindeki ritim bozukluğundan dolayı İstanbul dışına çıkamadığını belirten Gencebay, “Kazadan sonraki günlerde arkadaşlarla gidecektik fakat rahatsızlandım ve İstanbul dışına çıkmak istemedim” dedi. Bülent Ersoy’un “Soma’ya şov amaçlı gidiliyor” sözleri hatırlatılan Gencebay, “Herkesin düşüncesi farklı ama sanatçılar yardım etmeyi sever. Böyle düşünen de olabilir. Bizde bir adet vardır, sağ elin yaptığı iyiliği sol el bilmemeli. Ben bu söze saygı duyarım. Bazen teşvik etmek amacıyla aleni olarak yaptığımızda oluyor, bu da bir hayır işi” açıklamasını yaptı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13