UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! BUGÜN OKMEYDANI'NDA YAŞAMINI YİTİREN İKİNCİ KİŞİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU!

FLAŞ! BUGÜN OKMEYDANI'NDA YAŞAMINI YİTİREN İKİNCİ KİŞİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU!

FLAŞ! BUGÜN OKMEYDANI'NDA YAŞAMINI YİTİREN İKİNCİ KİŞİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU!

Okmeydanı'nda yaşımını yitiren ikinci kişinin 1972 Giresun doğumlu Ayhan Yılmaz olduğu belintildi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Okmeydanı’nda dün geceki olaylarda ağır yaralanan kişinin de hayatını kaybettiğini açıkladı. Mutlu, olaylardaki yaralı sayısının ise 9 olduğunu kaydetti.

KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Okmeydanı’nda dün akşam çıkan olaylarda, parça tesirli bombanın patlaması sonucu hayatını kaybeden kişinin kimliği tespit edildi. Alınan bilgiye göre, ölen kişinin, 42 yaşındaki Ayhan Yılmaz olduğu belirlendi. Yılmaz’ın bazı adi suçlardan dolayı poliste suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Genç Türkiye Zirvesi’nin açılışına katılan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu zirvenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Vali Mutlu, dün Okmeydanı’nda yaşanan olaylarla ilgili olarak, “Uğur Kurt’un rahmetli olmasından hemen sonra Okmeydanı bölgesinde başka sıkıntılar da oldu. Özellikle bölgelede ellerinde silah olan kişileri silahlarıyla birlikte ele geçirdik. Ayrıca 3 el yapımı parça tesirli bombalı saldırı gerçekleştirildi. Bu olaylarda malesef 7 polis memurumuz yaralandı. 1′i ağır olmak üzere 2′de vatandaşımız yaralandı. Bu ağır yaralı olan vatandışımız da malesef biraz önce vefat etti” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERokmeydanı  olay