UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU HALİT ERGENÇ NEDEN HASTANELİK OLDU?

ÜNLÜ OYUNCU HALİT ERGENÇ NEDEN HASTANELİK OLDU?

ÜNLÜ OYUNCU HALİT ERGENÇ NEDEN HASTANELİK OLDU?

Halit Ergenç, zaten seyrek olan saçları çekimlerde saatlerce kavuk taktığı için iyice dökülmeye başlayınca doktora başvurdu.

Muhteşem Yüzyıl'ın Kanuni'si Halit Ergenç, zaten seyrek olan saçları çekimlerde saatlerce kavuk taktığı için iyice dökülmeye başlayınca doktora başvurdu.

Kelliğe karşı tedavisine başlanan Ergenç’in saçına operasyon yapıldı.

TAM 136 BÖLÜMDE ROL ALDI

Üç yıldır Muhteşem Yüzyıl’da Kanuni Sultan Süleyman’ı canlandıran Halit Ergenç, hiçbir şeyden çekmedi saçlarından çektiği kadar!

136 bölüm Kanuni olarak kamera karşısına geçen Ergenç’ in, bazı çekimlerde saatlerce kavuk ve miğfer taktığı için zaten seyrek olan saçlarının üst kısımları iyice dökülmeye başladı.

SAÇ EKTİRME İHTİMALİ VAR

Kellik riskiyle karşı karşıya kalan Halit Ergenç, çareyi doktora gitmekte buldu.

Dr. İlker Manavbaşı, Ergenç’in saçlarına bir dizi operasyon yaptı. Manavbaşı, “Hasta hakkında bilgi vermem etik değil” diyerek soruları cevaplamazken ünlü oyuncunun saç nakli yaptırabileceği iddia edildi.

PADİŞAH DİREKSİYONDA

Halit Ergenç önceki gün set çıkışı yüzündeki makyajı çıkarmadan aracıyla evine giderken objektiflere takıldı. Geçen hafta annesini kaybeden Ergenç’in moralsiz olduğu gözlendi.

Halit Ergenç Muhteşem Yüzyıl'ın bazı bölümlerinde yaklaşık 10 kilo ağırlığında miğferle saatlerce kamera karşısında ter döktü.

HAYATİ ARIGAN


OYUNCU HALİT ERGENÇ'İN FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkanuni  halit ergenç  muhteşem yüzyıl  tedavi