UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OLAY YORUMLARA HAZIR MISINIZ?.. KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA?.. İŞTE SÜRPRİZ İSİMLERİN YER ALDIĞI İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİ!

OLAY YORUMLARA HAZIR MISINIZ?.. KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA?.. İŞTE SÜRPRİZ İSİMLERİN YER ALDIĞI İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİ!

OLAY YORUMLARA HAZIR MISINIZ?.. KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA?.. İŞTE SÜRPRİZ İSİMLERİN YER ALDIĞI İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİ!

İNENLER:

 

 

1- MURAT DALKILIÇ

 

Genç popçu çıkardığı “Teslim Oldum” albümüyle istediğini alamadı. Murat Dalkılıç, önceki yıllardaki şarkılarını mumla arıyor gibi gözüküyor.

Yakışıklı popçu son zamanlarda sürekli olarak sadece sevgilisi Merve Boluğur’la gündemde.

Durum böyle olunca, Murat Dalkılıç haftanın inenlerinde 1’inci sırada yer alıyor…

 

2- ESİN ÖVET

 

Habertürk gazetesinde köşe yazarlığı yapan ve Beyaz TV’de “Söylemezsem Olmaz” programının sunucusu olan Esin Övet, “Soma” faciasının yaşandığı günlerde faciayla ilgili köşe yazıları yazıp, kendisinin ise Bodrum’da bikinili görüntülerle haber olması sosyal medyada büyük tepki topladı!..

 

Bu görüntülere savunma olarak da “Ben ünlü değilim, sanatçı değilim, bu haberler kadına şiddettir ve erkek olsam haber olmazdım” açıklamasını yapan Esin Övet’e tepkiler çığ büyüyerek devam etti… Birçok yazarın da özel hayatlarıyla geçtiğimiz yıllarda magazin manşetlerine haber olduğu unutan magazinci Esin Övet, bu habere verdiği tepkilerle samimiyetini yitirerek inenler listemizde 2’inci sırada yer aldı.

 

 

3-İVANA SERT

 

İvana Sert’i Show Tv’de sunduğu moda programından sonra göremez olduk…

Ekranla ilk tanıştığı dönemde TV fenomeni olabileceği gözüyle bakılan Sert, son dönemde eski ikoncan dönemlerine geri dönüyor adeta…

İvana Sert’i son dönemde gördüğümüz yerler açılışlar, davetler ve bar çıkışları

Durum böyle olunca, İvana’nın düşüşü Sert oluyor…

İvana Sert haftanın inenlerinde 4 numarada…

 

4-ESRA EROL

 

Bir dönemin en güvenilir ünlüler arasında yer alan izdivaç sunucusu Esra Erol, “Soma” faciasında yaptığı yayınla bazı seyirciler ve ünlülerden büyük tepki aldı!.. Twitter’da da aldığı tepkilerle trend topic listesine giren Esra Erol’un güvenirliliğinin azalmasında son vuruşu eşi Ali Özbir koydu!.. Esra Erol’un  eşi Ali Özbir, eşine gelen tepkilere gece yarısı ağır hakaretlerle cevap vererek, Esra Erol’a gelen tepkilerin artmasında büyük rol oynadı!..

 

Ardından protestocular tarafından canlı yayında stüdyosu da basılan Esra Erol, bu hafta inenlerde 4’üncü sırada!..

 

 

5-BUĞRA GÜLSOY

 

“Kuzey Güney” dizisinde yıldızı parlayan Buğra Gülsoy, uzun süredir ortalarda gözükmüyor…

Gülsoy, “Kuzey Güney” dizisinin ardından farklı projelerde yer alsa da, rol aldığı işlerin ömrü uzun olmadı. Yetenekli bir oyuncu olmasına rağmen, gece hayatıyla gündemde olan oyunculardan olan Buğra Gülsoy, haftanın inenlerinde 5 numarada…

 

 

ÇIKANLAR

 

 

1-SİNAN AKÇIL

 

Yaptığı bestelerle her yaza damgasını vuran ve müzik dünyasının “Mimar Sinan”ı olarak anılan Sinan Akçıl, yeni albümü çıkarır çıkarmaz hem müzik piyasasında hem de sosyal medyada anına gündeme bomba gibi düştü!..

 

Akçıl’ın çıkış parçası “Tabi Tabi” radyolara verildiği gün, en çok çalan şarkı olmayı başardı… Türk Popunun “Mimar Sinan”ı Sinan Akçıl, bu hafta çıkanlarda 1’inci sırada!..

 

 

2-MURAT BOZ

 

Birçok ünlü isim “Soma” faciasına verdiği samimiyetsiz tepkilerle hedef tahtasına otururken, yakışıklı popçu Murat Boz kimseye çaktırmadan (Şov Yapmadan) “Soma”ya gidip oradakilere yardım eli uzatarak hayranlarının gönlünde yine taht kurmayı başardı!.. Öte yandan, Gülşen’le yaptığı düetle de çok konuşulan Murat Boz, bu hafta çıkanlar da 2’inci sırada!..

 

 

3-ERKAN PETEKKAYA

 

Her oynadığı dizide aldığı roller ile fenomen olan Erkan Petekkaya, dünyaca ünlü yapım şirketi Endemol ile anlaşarak yine gündeme bomba gibi düştü.

 

Rol aldığı dizilerde, oyunculuğu ile efsaneleşen usta oyuncunun, yeni projesindeki rolü hayranları tarafından merakla beklenmeye başladı bile!..

 

Durmak bilmeyen Erkan Petekkaya haftanın çıkanları listesinde 3’üncü sırada…

 

 

4-ARAMIZDA KALSIN

 

Star Tv’nin en gözde dizisi “Aramızda Kalsın” son haftalarda büyük bir çıkış gösteriyor.

 

Rating rekortmeni “Kurtlar Vadisi” ve “Arkadaşım Hoş geldin”i AB’de zaman zaman zirveden eden “Aramızda Kalsın”, şu sıralar en çok konuşulan projelerden bir tanesi.

 

Kaliteli kadrosunun yanı sıra, konularıyla seyirciyi çeken “Aramızda Kalsın” haftanın çıkanlarında 2 numarada…

 

5-NEJAT İŞLER

 

Geçirdiği hastalığıyla herkesi çok üzen başarılı oyuncu Nejat İşler, geçirdiği zor dönemin ardından hemen dizi teklifleri almayı başladı!.. Büyük bir azimle iyileşmeye çalışan ve en son Cannes’da yaptığı mini “Soma” eylemiyle dikkati çeken Nejat İşler, bu hafta çıkanlarda 5 numarada!..  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler  çıkanlar