UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! FENERBAHÇE KAPTANI EMRE BELÖZOĞLU’NA ŞOK KÜFÜR!

FLAŞ! FENERBAHÇE KAPTANI EMRE BELÖZOĞLU’NA ŞOK KÜFÜR!

FLAŞ! FENERBAHÇE KAPTANI EMRE BELÖZOĞLU’NA ŞOK KÜFÜR!

Futbolun en büyük sorunlarından biri olan holiganlar; bu kez kendisini tribünlerde değil Türkiye'nin gözde tatil bölgesi Çeşme'de gösterdi.

Takvim'den Kahraman Durak'ın haberine göre şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Emre Belözoğlu, önceki akşam kabus dolu anlar yaşadı.

FANATİK TACİZ

Dostlarıyla yemek yiyen Belözoğlu, yemeğin ardından ailesiyle ile Alaçatı sokaklarında yürüyüş yaptı. Fenerli yıldız; otoparktaki aracına ilerlediği sırada kalabalık arasındaki fanatik bir grubun sözlü saldırısına uğradı. Milli futbolcu, eşi Tuğba Belözoğlu ile yürürken bir gurup gencin daha da ileri gidip küfretmesiyle çılgına döndü.

ARAYA GÜVENLİK GİRDİ

Ailesinin yanında kendisine edilen küfrü hazmedemeyen Emre Belözoğlu; saldırgan kişilerle tartışma yaşadı. Olay; her iki tarafın da vatandaşlarca sakinleştirilmesiyle büyümeden kapandı. Belözoğlu; şunları söyledi: "İnsanlar takım fanatizmi ile hareket edebilir ancak herkes birbirine saygılı olmalı. İnsanın ailesi kutsaldır. Böyle bir saldırıyı kimse hak etmiyor. Ben o kişileri uyardım; yanlışlarını bildirdim. Benim yerimde kim olsa aynısını yapardı, kimse kimsenin ailesine böyle tacizde bulunamaz."

AİLEMİZ KUTSALDIR

Maçlarda karşı takımın taraftarlarının küfürlü tezahuratlarına maruz kalan Fenerli yıldız, eşinin yanında kendisine yapılan sözlü tacizi affetmedi. "İnsanın ailesi kutsaldır" diyen Emre Belözoğlu, herkesin de böyle bir durumda kendisiyle aynı tepkiyi vereceğini söyledi. Belözoğlu, yaşları kendisinden küçük olan fanatik grubu ise sözlü olarak uyardığını belirtti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERemre belözoğlu  alaçatı  çeşme