UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE TRANSFER KONUSUNDA HIZ KESMİYOR! İŞTE FENERBAHÇE’NİN İMZA ATTIRMAK İSTEDİĞİ 3 İSİM!

FENERBAHÇE TRANSFER KONUSUNDA HIZ KESMİYOR! İŞTE FENERBAHÇE’NİN İMZA ATTIRMAK İSTEDİĞİ 3 İSİM!

FENERBAHÇE TRANSFER KONUSUNDA HIZ KESMİYOR! İŞTE FENERBAHÇE’NİN İMZA ATTIRMAK İSTEDİĞİ 3 İSİM!

Atletico Madrid'in Brezilyalı yıldızı Diego Ribas ile görüşmelere başladığını Borsa'ya bildirerek transfere hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, bir hafta içinde 3 isme imza attırmayı planlıyor.

Diego Ribas ile transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, hız kesmiyor. Atletico Madrid'in Brezilyalı yıldızı ile görüşmelere başlandığını Borsa'ya bildiren Sarı-Lacivertliler, bu hafta içinde iki transferi daha bitirmek istiyor.

Brezilyalı yıldız ile anlaşarak büyük ses getiren Sarı-Lacivertliler, transferi erken noktalamayı amaçlıyor. Gelecek sezonun ilk hazırlık kampına tüm yeni isimlerini yetiştirmek isteyen Fenerbahçe'nin Haziran ayının ilk günlerinde tüm imzaları attırmanın peşinde olduğu kaydedildi.

YILDIRIM İLE YANAL BULUŞUYOR

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Ersun Yanal da bu hafta bir araya gelecek. İkili zirvenin ardından transfere son şekli verilecek.

Yıldırım-Yanal zirvesinin ardından Sarı-Lacivertliler'in 2 oyuncunun daha transferini noktalaması ve 1 hafta içinde 3 isme imza attırması bekleniyor.

Sarı-Lacivertliler'in transfer listesinde bir de Türk golcü bulunuyor. alternatif bir Türk golcüyü kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'nin hedefinde Fransa'da forma giyen milli oyuncu Mevlüt Erdinç yer alıyor.

Fenerbahçe bu 4 transferin ardından kadrosunu derinleştirmek için girişimlerde bulunacak.

Sarı-Lacivertliler'in, takımın tecrübeli ismi Gökhan Gönül'e alternatif olarak bir sağ bek ile kadrosunu genişletmeyi planladığı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin Gökhan'a alternatif olarak Eskişehirspor'un genç oyuncusu Tarık Çamdal'ı listesinde bulundurduğu gelen haberler arasında. Sarı-Lacivertliler'in Tarık Çamdal için Eskişehirspor ile masaya oturabileceği belirtildi.


TRANSFERE HIZLI BİR GİRİŞ YAPAN FENERBAHÇE, BİR TÜRLÜ HIZ KESMİYOR!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13