UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYACA ÜNLÜ MÜZİSYEN“ABİ ATICI”YI MARADONA ZANNETTİ VE Tİ’YE ALINDI!

DÜNYACA ÜNLÜ MÜZİSYEN“ABİ ATICI”YI MARADONA ZANNETTİ VE Tİ’YE ALINDI!

DÜNYACA ÜNLÜ MÜZİSYEN“ABİ ATICI”YI MARADONA ZANNETTİ VE Tİ’YE ALINDI!

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams İskenderunlu Abdulkadir Atıcı'yı Maradona'ya benzetti ve olanlar oldu.

Dünyaca ünlü pop grubu Take That'in üyesi İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Robbie Williams, Almanya'da 20 yıldan bu yana yaşayan, Arjantinli ünlü futbol yıldızı Maradona'ya büyük benzerliği ile dikkati çeken ‘Abi Atıcı' olarak tanınan Abdulkadir Atıcı ile fotoğraf çektirip bunu sosyal medyada paylaşınca ‘Ti'ye alındı.

Avusturya'da gittiği kayak merkezinde Abdulkadir Atıcı'yı görünce onu Maradona zanneden Williams, otomobili durdurup yanına gitti. Atıcı'yı yanağından öpen Williams, birlikte çektirdiği fotoğrafı internetteki sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaştı. İngiliz şarkıcı Robbie Williams, Arjantinli futbol efsanesi Maradona'ya benzerliği ile ünlenen İskenderunlu Abdülkadir Atıcı'yı ünlü futbolcu olarak nitelendirirken, dünyanın birçok ülkesinde bu hatası haber oldu. Alman 1'inci devlet kanalı ARD de, Almanya'da yaşayan Abdülkadir Atıcı'yı bularak röportaj yaptı.

Daha önce Maradona ile daha önce Küba ve Arjantin'de bir araya gelen İskenderun doğumlu Türk vatandaşı Abdulkadir Atıcı, futbolu çok sevdiğini futbol efsanesi Maradona'ya benzemekten son derece mutlu olduğunu belirtirken, Robbie Williams'ı karşısında görünce şaşırdığını, kendisini Maradona zannederek öptüğünü birlikte fotoğraf çektirip gittiğini daha sonra bunu takipçileri ile paylaştığını söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERrobbie williams  maradona