UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CHP’Lİ MİLLETVEKİLİ MEVLÜT ASLANOĞLU HAYATINI KAYBETTİ!

CHP’Lİ MİLLETVEKİLİ MEVLÜT ASLANOĞLU HAYATINI KAYBETTİ!

CHP’Lİ MİLLETVEKİLİ MEVLÜT ASLANOĞLU HAYATINI KAYBETTİ!

CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Aslanoğlu'nun ölüm haberi CHP'lileri yasa boğdu. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Aslanoğlu'nun Soma'da yaşanan maden faciasına çok üzüldüğünü söyledi.

 

CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu, Avcılar'da bulunan özel bir hastaneye getirildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Aslanoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi.

 

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, hastanede yaptığı basın açıklamasında, Aslanoğlu'nun kalp krizi geçirdiği esnada ailesinin de evde bulunduğunu belirterek, "Milletvekilimizin ailesi gece evinde rahatsızlandığını fark ederek sağlık ekiplerine haber veriyorlar. Gelen sağlık ekipleri hayatını kaybettiğini yani hayati fonksiyonlarının sürmediğini fark ederek işleme başlıyorlar. Yolda gelinceye kadar da müdahale ediyorlar. Hastaneye geldiğinde yeniden canlandırma yapılıyor; ancak buna cevap vermediği görülüyor. Uzun süre yeniden yapılan canlandırma işlemine cevap vermedikten sonra, hayatını kaybettiği için morga alınıyor" dedi.

 

CHP Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu hayatını kaybetti

'SOMA'YA ÇOK ÜZÜLÜYORDU'

Başkan Toprak, Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun çok çalışan bir milletvekili olduğuna değinerek, "Her türlü sosyal faaliyete destek verirdi. Bugün de dolu bir gün geçirdi. Soma'da yaşanan maden faciasına çok üzüldü. Sürekli oradan haber alıyordu. Üzüntüsü de, ailesi ve çevresi tarafından çok bariz görülecek şekildeydi. Hem üzüntü yaşayıp, hem de çalışması ve koşturmacası olmuş" diye konuştu.

 

"ÇOK ÇALIŞKANDI"

Avcılar Belediye Başkanı Toprak, Aslanoğlu'nun sürekli yanlarında olduğunu vurgulayarak, "Türkiye'nin başı sağ olsun. Çok çalışkan bir milletvekilimizi kaybettik. Bir ağabeyimizi kaybettik. Gerek vatandaşımızın, gerekse de bizlerin işine koşturan, son derece verimli çalışmalar yapan bir büyüğümüzü, bir vekilimizi kaybettik. Çok üzgünüz. Hepimizin başı sağ olsun" şeklinde konuştu.

 

ÇELEBİ VE SEVİGEN TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

CHP'li Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun ailesi Avcılar'da taziyeleri kabul etti. CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ile CHP Eski Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen Aslanoğlu'nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

CHP'Lİ VEKİLLER ÜZÜNTÜLERİNİ TWİTTER'DEN PAYLAŞTI

CHP İstanbul Milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Aykut Erdoğdu üzüntüsünü Twitter üzerinden paylaştı.

 

Çelebi yayınladığı mesajda, "Canım kardeşim, dostum, arkadaşım, CHP'nin emektarı, İstanbul Milletvekilimiz Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nu kaybettik. Acımız büyük. İstanbul'da sokakları adım adım arşınladığımız Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun ailesine, hemşerilerine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabır dilerim. Mevlüt Aslanoğlu'nu kaybettik. Yol Arkadaşım'ı Cumartesi günü Ataköy 5 Kısım Camii'nden Öğle namazında uğurlayacağız. Başımız sağolsun" dedi.

 

Erdoğdu ise tweetinde, "İstanbul Milletvekilimiz Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nu kaybettik... Başımız sağolsun..." dedi.

 

ASLANOĞLU KİMDİR?

Aslanoğlu 1952'de Malatya Arapgir'de doğdu. Marmara Üniversitesi İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisi'ni bitirdi. 22. ve 23.  dönem Malatya'dan milletvekili seçilen Aslanoğlu evli ve iki çocuk babasıydı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmevlüt aslanoğlu  chp