UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"MANÇO" AİLESİ DOLANDIRICI ŞOKU YAŞIYOR! BARIŞ MANÇO'NUN ADINI KULLANARAK ÜNLÜ İSİMLER NASIL DOLANDIRILDI?

"MANÇO" AİLESİ DOLANDIRICI ŞOKU YAŞIYOR! BARIŞ MANÇO'NUN ADINI KULLANARAK ÜNLÜ İSİMLER NASIL DOLANDIRILDI?

"MANÇO" AİLESİ DOLANDIRICI ŞOKU YAŞIYOR! BARIŞ MANÇO'NUN ADINI  KULLANARAK ÜNLÜ İSİMLER NASIL DOLANDIRILDI?

Telefon aracılığıyla dolandırıcılık yapanlara bir yenisi daha eklenmiş ve Doğukan Manço’nun adını kullanan bir dolandırıcı “Barış Manço için Anma Gecesi” bahanesiyle ünlü isimlerden para istemişti.

Doğukan Manço dolandırıcılık olayının bilinmeyen detaylarını anlattı.

Doğukan Manço’nun açıklamaları şöyle;

”RAFET EL ROMAN’DAN CEM YILMAZ’A KADAR BİRÇOK ÜNLÜ İSİM ARANMIŞ”

İki hafta önce babamın müzik yapımcısı Hüseyin Emre aradı.“Bir etkinlik yapıyormuşsun galiba, Rafet El Roman’ı aramışsın” dedi. Rafet El Roman’ı aramadığımı söyledim.Tuğba Ekinci için de aynı şey oldu; Tuğba Ekinci “Biri beni senin adınla arıyor, babanın etkinliği için para istiyor” dedi.. Daha sonra Alişan aradı, Cem Yılmaz için de aynı şey oldu…

Nitekim o arkadaşı bulduk. Saydığım bu ünlü isimleri çok sevdiğini ve onlara ulaşmak için benim ve babamın adını kullandığını söyledi. Bunları duyunca hakkında şikayette bulunmadık.

”MAZHAR ALANSON İLE YARIM SAAT TELEFONDA KONUŞMUŞ”

Ama olaylar büyüyerek devam etti…Bu kişi adımı kullanarak Mazhar Alanson ile yarım saat telefonda görüşmüş.  Aile sorunlarına kadar her şeyi anlatmış, en sonunda da banka kart numarasını verip para istemiş. Hesaplara ulaşıp kontrol ettiğimde kimsenin para yatırmadığını gördüm. Kiminden 2000 Bin lira istemiş, kiminden 5000 Bin lira istemiş… Örneğin Beyazıt Öztürk ile uzun zamandır konuşuyormuş.

”O KİŞİ HAKKINDA ŞİKAYETTE BULUNDUK”

Artık uyardık, lütfen yapma dedik. O ise şizofren olduğunu ve yaptıklarını hatırlamadığını söyledi. İlk başta şikayette bulunmamıştık ama işin içine para girince ve devam edince şikayette bulunduk. Böyle bir etkinlik olduğu zaman dernek olarak hareket ediyoruz. Bu iş resmi şekilde ilerliyor. Babam ile ilgili 17 Mayıs’ta herhangi bir anma etkinliği yok.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbarış manço  doğukan manço