UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"SOKAKTA KIZLAR ÜZERİME ATLIYOR" DİYEN ÜNLÜ OYUNCU SÖYLEDİKLERİYLE ŞAŞIRTTI!

"SOKAKTA KIZLAR ÜZERİME ATLIYOR" DİYEN ÜNLÜ OYUNCU SÖYLEDİKLERİYLE ŞAŞIRTTI!

"SOKAKTA KIZLAR ÜZERİME ATLIYOR" DİYEN ÜNLÜ OYUNCU SÖYLEDİKLERİYLE ŞAŞIRTTI!

'Sokakta kızlar üzerime atlıyor'


Ünlü oyuncudan bomba itiraf...

Adını ‘Benim Hâlâ Umudum Var’ dizisiyle duyuran Şükrü Özyıldız’ın önceliği işi.

 Milliyet'e konuşan Oyuncu, “Canım çıkıyor kendimi geliştireceğim diye. En kısa vadeli hedefim, canlandırdığım karakterleri en güzel şekilde oynamak” diyor.

 Tiyatroda ‘Kim Korkar Hain Kurttan’ oyunuyla izleyici karşısına çıkan Özyıldız, yeni dizisiyle ekranda da olacak. Yeni dizi hakkında bilgi veren Özyıldız, "Gold Film’le yapacağız.  Faruk Turgut’un son zamanlarda üzerine en çok titrediği ve temellerini ‘Benim Hâlâ Umudum Var’ın çekim dönemindeyken attığı bir proje.  Karakterin ve projenin  dramaturjisi bayağı derin" dedi.

 Son olarak ‘Çalıkuşu’ dizisinde izlediğimiz Şükrü Özyıldız,  Benim Hala Umudum Var dizisinden sonra sokakta yaşadıklarını şöyle anlattı:

 "Dizi başladıktan bir süre sonra bir röportajımda “Ben hâlâ aynıyım, hiçbir zaman kızlar sokakta üzerime atlamıyor” demiştim. Sonrasında, üzerime atlayanlar oldu. Çok güzel bir şey tabii ki... Sarılıyorlar, “Bir kere öpebilir miyim?” diyorlar, mektup verenler oluyor. Bunlar beni utandırıyor. Alışamadım hâlâ bu ilgiye. Bir yandan da çok güzel hissettiriyor. Ama ben aynı hayatıma devam ediyorum. "


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşükrü özyıldız