UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞU ANDA HASTANEDE YATAN KENAN IŞIK'IN SUNDUĞU "KİM MİLYONER OLMAK İSTER" YARIŞMASININ LANETİ ORTAYA ÇIKTI!

ŞU ANDA HASTANEDE YATAN KENAN IŞIK'IN SUNDUĞU "KİM MİLYONER OLMAK İSTER" YARIŞMASININ LANETİ ORTAYA ÇIKTI!

ŞU ANDA HASTANEDE YATAN KENAN IŞIK'IN SUNDUĞU "KİM MİLYONER OLMAK İSTER" YARIŞMASININ LANETİ ORTAYA ÇIKTI!

Kim Milyoner Olmak İster laneti...


Kim Milyoner Olmak İster? Yarışmasının İngiltere’deki 16 yıllık sunucusu Chris Tarrant’ın, Kenan Işık’la benzer bir kaderi paylaştığı ortaya çıktı.

68 yıl önce İngiltere’nin güney doğusunda, Oscar Wilde’ın zindanlarında hayatının şiirini yazdığı Reading’de dünyaya gelen Tarrant’la 67 yıl önce Türkiye’nin güneydoğusunda Malatya’da dünyaya gelen Işık, son 15 yıldır iki ayrı ülkede ekranlarda insanlara “Son kararın mı?” diye soruyor.

Chris Tarrant 1998’den  Kenan Işık ise 2000 yılından beri her iki ülkede de milyonlarca insanı ekran başına toplayan yarışma programı ‘Kim Milyoner Olmak İster?’i sunuyor.

Habertürk'ten Kadir Kaymankçı'nın haberine göre, sevilen yarışma programıyla kariyerlerinin en parlak dönemini yaşayan ikili, birbirinden habersiz sessiz sedasız yaşayıp giderken geçen mart ayında benzer bir kaderi paylaştı.

Havada can pazarı

Chris Tarrant, mart ayı başında bir çekim için gittiği Tayland’dan uçağa binerken elinde bir acı hissetti. Pasaport kontrolünden geçerken elindeki Ağrıyı pek de önemsemedi. Uçakta yerine oturduğunda da elindeki ağrı için, “Kramp herhalde birazdan geçer” diye düşünüyordu. Ama ağrı geçmedi! Aksine daha da şiddetlendi.Uçakta göstergeler 39 bin feet’i gösterdiği sırada Tarrant’ın elindeki ağrı bacağına da geçmişti.

12 saatlik uçuşun birinci saatinde sol kolunu ve sol bacağını kıpırdatamıyordu. Uydu telefonuyla birkaç kez “İyi değilim” demek için Londra’daki kız arkadaşını aramaya çalıştı ancak ulaşamadı.

Chris Tarrant yerden 39 bin feet yüksekte felç geçiriyordu. Vücudunun bir yanı iyice uyuşmuştu ve daha Londra’ya varmasına 11 saat vardı.Hayatımın en korkunç 11 saatiydi!” Acılar ve korkuyla dolu yolculuğun sonunda uçak Londra’ya indiğinde koltuğundan sürünerek kalkmaya çalışırken yere yığıldı. Uçaktaki 2 yolcu ve hostesler yardıma koştu. O dakikadan sonrasını hatırlamayan Tarrant hemen hastaneye kaldırıldı ve ameliyata alındı.

Beynine kan gitmesini engelleyen pıhtı temizlendi. İki haftadan fazla yoğun bakımda kalan ünlü sunucu geçtiğimiz günlerde taburcu oldu.

Kenan Işık ise...

Hâlâ vücudunun bir tarafını tam olarak kullanamayan ve konuşma güçlüğü çeken Chris Tarrant’ın başına gelenlerden sadece birkaç gün sonra İstanbul’da Kenan Işık, gittiği spor salonunda beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Yıllardır tıpkı Tarrant gibi stüdyoda yarışmacılara, ekran başında bizlere “Emin misiniz?” “Son kararınız mı?” diye soran  Kenan Işık 45 gündür hastanede yaşam savaşı veriyor.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13