UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YENİ FİLMİ “MUCİZE” İLE BEYAZ PERDEYE DÖNMEYE HAZIRLANAN MAHSUN KIRMIZIGÜL’ÜN YENİ KEŞFİNE ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!

YENİ FİLMİ “MUCİZE” İLE BEYAZ PERDEYE DÖNMEYE HAZIRLANAN MAHSUN KIRMIZIGÜL’ÜN YENİ KEŞFİNE ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!

YENİ FİLMİ “MUCİZE” İLE  BEYAZ PERDEYE DÖNMEYE HAZIRLANAN MAHSUN KIRMIZIGÜL’ÜN YENİ KEŞFİNE ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!

Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi ‘Mucize’de ödüllü tiyatrocu Mert Turak, Talat Bulut’la başrolü paylaşıyor

 Mahsun Kırmızıgül’ün dördüncü filmi ‘Mucize’deki en büyük kozlarından biri ortaya çıktı: Devlet tiyatrolarının başarılı ismi Mert Turak, filmde Talat Bulut’la başrolde. Genç oyuncu, Afife ve Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri’nden ikişer ödül almış, Vasfi Rıza Zobu Tiyatro Özel Ödülü’ne layık görülmüş bir isim.

 Turak ilk sinema filmi ‘Mucize’nin setine girmeden ‘Piaf’ isimli atla üç ay çalışarak rolüne hazırlandı. Sette Piaf’ın en yakın arkadaşı olduğunu söyleyen Turak, “Sette Piaf’la birbirimize çok yakındık. Hatta beni arkadaşı kabul edip sık sık ısırıyordu” dedi.

Yeni filmi ‘Mucize’ ile beyazperdeye dönen Mahsun Kırmızıgül, başrol oyuncusu için ödüllü tiyatrocu Mert Turak’la anlaştı. Filmde başrolü Talat Bulut’la paylaşan Turak, rolü için ‘Piaf’ isimli bir atla üç ay çalıştı. Turak, “Onunla geçirdiğim zamanlar hâlâ rüyalarıma giriyor. Sette Piaf’la birbirimize çok yakındık. Hatta beni arkadaşı kabul edip sık sık ısırıyordu” dedi. Gerçek bir hikayeyi konu alan filmde Talat Bulut ise idealist bir öğretmeni canlandırıyor. Film 1 Ocak 2015’te vizyona girecek.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmahsun kırmızıgül  mert turak