UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"BEN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLSAM.." DİYEN OKAN BAYÜLGEN, SİYASETE Mİ GİRECEK? ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!

"BEN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLSAM.." DİYEN OKAN BAYÜLGEN, SİYASETE Mİ GİRECEK? ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!

"BEN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLSAM.." DİYEN OKAN BAYÜLGEN, SİYASETE Mİ GİRECEK? ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!

Okan Bayülgen'den muhalefeti kızdıracak sözler


Okan Bayülgen'in, Gezi olaylarının ardından eyleme destek verenlerle arası açılmıştı. Zaman zaman Gezi eylemcilerine yönelttiği eleştirilerden dolayı Twitter'da tartışma yaratan Bayülgen, son olarak 1 Mayıs'ta polislerle fotoğraf çekince ortalık karıştı.

"SİZ GEZİ'DE YOKKEN BEN VARDIM"

Okan Bayülgen'in polislerle olan fotoğrafları Twitter üzerinden paylaşıma sunularak sert eleştiriler yöneltildi. Daha sonra ise Bayülgen Gezi eylemcilerini kızdıracak bir eleştiri daha yaparak "Siz Gezi'de yokken ben oradaydım" dedi. Bayülgen son olarak Habertürk'ten Kübra Par'a bir röportaj verdi, muhalefeti ve Gezicileri suçlamaya devam etti.

6 ELİ SOPALI ADAM DAĞITTI

Geziden desteğinizi çektiniz mi?

Hayır, daha önce de söyledim. Ben bizzat Geziciyim ve bundan gurur duyuyorum. Bazı küçük Che Guevara’lar söylediklerime alınıyor ama onlara 12 Eylül öncesindeki gibi kurşunlara karşı direnmediklerini, bazı münferit acı olayların dışında üzerlerine gaz ve su dışında bir şey gelmediğini de söylemek isterim. Kurşunsuz, kansız devrim olmaz. Cihangir’de duvarlara yazı yazmak kolay. Bütün bir Beyoğlu’nu polisin gazı dağıtamadı ama Kasımpaşa’dan Beyoğlu’na çıkan 6 tane eli sopalı adam dağıttı. Bir anda direnişçiler evlerine döndüler. Çok da iyi yaptılar bence çünkü ölenlere bakınca bunun bir Alevi Sünni çatışmasına dönme potansiyeli vardı. Gezi’de polisler de vardı, farkında değiller. Bu heyecanlı hareketler bir süre sonra Ferhan Şensoy Abi’nin dediği gibi “Anlat anlat heyecanlı oluyor”...

MUHALEFETİ TAYYİP ERDOĞAN YÖNETİYOR

“Cumhurbaşkanı kim olacak?” tartışmasına ne diyorsunuz?

"Neden muhalefet sanki Cumhurbaşkanlığı seçimi kendisine dün söylenmiş gibi hâlâ bir aday çıkarmak için Tayyip Erdoğan’ın hareketlerini izliyor? AK Parti tarafından yönetiliyorsa neden muhalefete oy veriyoruz? O zaman AKP’li olmak daha iyi değil mi? Hiç olmazsa üzülmüyorsun... Uzun bir süre Cumhurbaşkanlığı seçimi yerine dar bölge daraltılmış bölge seçim sistemlerini konuştuk. Ne kadar vakit kaybettik farkında mısınız? En muhalif amigolar bile aynen Başbakan’ın istediği gibi seçim sistemleriyle uğraştı.

ADAY OLSAM MUHALEFETİ GEÇERİM

Aklınızdan geçen ideal bir Cumhurbaşkanı adayı var mı?

Ben aday olsam muhalefetin çıkaracağı adaydan daha çok oy alırım!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERokan bayülgen  başbakan  polis  cumhurbaşkanı