UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“UÇANKUŞ”UN OLAY YARATAN “İNENLER-ÇIKANLAR” LİSTESİ YENİLENDİ!.. BU HAFTA KİMLER NEDEN İNİŞTE, KİMLER NEDEN ÇIKIŞTA?.. TIKLAYIN!..

“UÇANKUŞ”UN OLAY YARATAN “İNENLER-ÇIKANLAR” LİSTESİ YENİLENDİ!.. BU HAFTA KİMLER NEDEN İNİŞTE, KİMLER NEDEN ÇIKIŞTA?.. TIKLAYIN!..

“UÇANKUŞ”UN OLAY YARATAN “İNENLER-ÇIKANLAR” LİSTESİ YENİLENDİ!.. BU HAFTA KİMLER NEDEN İNİŞTE, KİMLER NEDEN ÇIKIŞTA?.. TIKLAYIN!..

İNENLER:

 

1-DERYA BÜYÜKUNCU

 

Milli yüzücümüz Derya Büyükuncu, Survivor’dan aldığı ödülün bir kısmını bağışlayacağını açıklamıştı. Yarışmayı kazanmasının üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen hala bağış yapmadığı ortaya çıkmıştı. Milli Sporcu, 500 Bin liralık ödülün Show Tv tarafından kendisine verilmediğini iddia etmişti… Son olarak Acun Medya’nın yaptığı açıklamaya göre ödülün 7 ay önce verildiği iddia edildi.

 

Ödül verilmiş de olsa verilmemiş de olsa, bu haberler Derya Büyükuncu’nun kariyerini kötü etkiledi.  Bu sebeple, Büyükuncu inenler listemizde 1 numarada yer alıyor…

 

 

2-NUR FETTAHOĞLU:

 

Güzel oyuncu Nur Fettahoğlu, “Aşk-ı Memnu” dizisinin ardından “Muhteşem Yüzyıl”da Mahidevran Sultan karakteriyle büyük beğeni toplamıştı… Sonrasında yaşadığı ilişkilerle de gündeme gelemeye başlayan başarılı oyuncu son haftalarda “Muhteşem Yüzyıl”daki rolüyle çok geri planda kaldı!.. Fettahoğlu, inenler listemizde 2 numara.

 

 

3-TOLGA GÜLEÇ:

 

“Öyle Bir Geçer Zaman Ki”deki rolüyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Tolga Güleç maalesef yeni projesiyle hüsrana uğradı. Güleç, tercihini yanlış projeden yana kullandı. Oyuncunun Show Tv’de yayınlanan “Adını Kalbime Yazdım” dizisi yayından kalktı ve Tolga Güleç’in kariyerine bir darbe vurdu. Umuyoruz ki bir sonraki projesini daha dikkatli seçerek “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizindeki başarılı günlerine geri döner.

 

4-ASYA:

 

Aslında yeni klibiyle çıkanlar listesinde olması gereken Asya, yeni klibi “Kalbim Dayan” ile maalesef inenler listesinde yer alıyor. Çünkü o da “ucuz klip” modasına kaptırmış kendini… Bir tren, bir tren istasyonu, biraz da duman bir de otomobil farı hepsi bu… Üstüne üstlük çok kötü bir kıyafet!.. Asya’nın şarkısında yer alan o klarnetin müthiş duygusal nağmeleriyle hiç örtüşmeyen bir görüntü çıkıyor ortaya… Yazık üzüldük…  Asya’nın sesi yorumu ve şarkısı güzel ama denizi geçip derede boğulmak misali!..

 

Asya bu nedenle, bu şarkısıyla çıkanlarda yer alacağına maalesef inenler listemizde 4 numara…

 

 

5-ENGİN ALTAN DÜZYATAN:

 

Yakışlı oyuncu, son dönemde bir türlü başarılı projelere imza atamıyor. Engin Altan Düzyatan’ın adını daha çok özel hayatıyla ilgili konularda duyuyoruz. Umarız ki, Düzyatan biran önce başarılı projelerle kendinden söz ettirmeye başlar ve çıkanlar listesinde yer alır. Yakışıklı oyuncu bu hafta inenlerde 5 numara.

 

ÇIKANLAR:

 

1-SARP LEVENOĞLU:

 

“Küçük Ağa” dizisi rating rekorları kırarken Sarp Leventoğlu, adeta küllerinden doğdu!.. Dizinin başarısın yanı sıra yakışlı oyuncu da performansıyla her bölüm sonrası gündem oluyor. Bu başarı da Sarp Levendoğlu’nu çıkanlar listesinde 1’inci sıraya yükseltiyor!..

 

 

2-METİN AROLAT:

 

Metin Arolat daha albüm çıkarmadan klip çekmeden “Karavan” şarkısıyla olay olmayı başardı!.. Uçankuş’un yaptığı ankette de 1 numaraya yükselen Metin Arolat, “Karavan” şarkısı 2 versiyonuyla sanal ortamda da hep iyi tepkiler aldı… Metin Arolat, kendi yönetmenliğini yaptığı başarılı klipler arasına “Karavan” klibini de eklerse, bu şarkı bu yaza damga vuracaktır!.. Metin Arolat, bu başarısıyla çıkanlar listesinde 1 numaraya yükseliyor…

   

3-ARDA TURAN:

 

Milli gururumuz Arda Turan, geçirdiği sakatlık sonrası Şampiyonlar Ligi yarı finalinde ilk formasını giydi ve dünya devi Chealsea’yi devirdi!.. Arda, maç boyu performansı ve golüyle tüm dünya medyasında gündeme oturdu… Milli sporcumuz muhteşem performansıyla çıkanlar listesinde 3 numarada…

 

4-STELYO PİPİS-M.ALİ ERBİL:

 

Stelyo Pipis, menajerliğinin yanı sıra İstanbul gece hayatına da “Chanta Club”ı açarak yeni bir renk getirdi. Pipis, açtığı gece kulübü başarıya sürüklerken menajerliğini yaptığı Mehmet Ali Erbil’i de bırakmadı. Üstüne üstlük başarılı şovmen çok yakında Star Tv ekranlarında da yeni bir şova başlıyor… Bu durumlar bu ekibi Uçankuş’un çıkanlar listesinde 4’üncü sıraya yükseltiyor…

 

 

5-BEYPAZARLI HASAN:

 

“Ankara’nın Bağları” şarkısının yeni rakibi olarak gösterilen Beypazarlı Hasan’ın “Şeker Kutusu” şarkısı, Türkçe müzik çalan kulüplerde çalmaya başladı bile. Yeni fenomen olarak gösterilen “Şeker Kutusu” şarkısı Beypazarlı Hasan’ı çıkanlar listesinde 5’inci sıraya yükseltiyor…

VİDEO! BEYPAZARLI HASAN'IN OLAY OLAN ŞEKER KUTUSU ŞARKISINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

 

     

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERucankus  inenler çıkanlar