UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MEGASTAR TARKAN’IN “YOKLUĞUN ÇOK ZOR, ALIŞAMADIM” DEDİĞİ VE VAZGEÇEMEDİĞİ HUYU NE?

MEGASTAR TARKAN’IN “YOKLUĞUN ÇOK ZOR, ALIŞAMADIM” DEDİĞİ VE VAZGEÇEMEDİĞİ HUYU NE?

MEGASTAR TARKAN’IN “YOKLUĞUN ÇOK ZOR, ALIŞAMADIM” DEDİĞİ VE VAZGEÇEMEDİĞİ HUYU NE?

'Yokluğun çok zor, alışamadım..'


Megastar Tarkan ile ilgili uzunca bir süredir dilden dile dolaşan söylenti meğer gerçek değilmiş...

Sabah'tan Ömer Karahan'ın haberine göre bundan dört sene önce, çekimleri Afrika'da gerçekleştirilen bir vahşi hayat belgeseli için Kenya'ya giden Tarkan'ın, bu geziden sonra vejetaryen olmaya karar verdiği söylenmişti.

BİLGİ ALIYOR

Ünlü sanatçının, vejetaryen yaşama kendisini çok yakın görmesine ve çok fazla kırmızı et tüketmemesine rağmen henüz vejetaryenliğe geçme kararı almadığı öğrenildi. Bu konuda arkadaşlarından ve derneklerden bilgi alan Tarkan'ın vejetaryenliği denediği fakat tam anlamıyla başaramamaktan korktuğu için henüz bu yaşam şeklini benimsemediği ortaya çıktı.

'RÖPORTAJ TALEBİMİZE DÖNMEDİ'

Türkiye Vejetaryen Kulübü'nün internet sitesi de konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Basında çıkan haberler üzerine, kendisinin bu yaşam biçimini seçmesinde etkilendiği detayları konuşmak üzere Tarkan'a bir görüşme ve röportaj talebi iletmiştik. Ancak Tarkan ne bu durumu kabul etti, ne de reddetti. Bize 'Vejetaryenliğe çok yakın olmama ve bu yaşam biçimini denememe rağmen ne yazık ki henüz vejetaryen olamadım' dedi. Şayet bu yaşam biçimini benimserse, bu konuda kulübümüze röportaj vereceğini de sözlerine ekledi. Göreniniz, duyanınız olur; 'Hem vejetaryenim diyor, hem de balıkları ne güzel mideye indiriyor' diyenler çıkabilir. Bizden duyun istedik; basında çıkabilecek haberlere aldanmayın; bu bilginin henüz kendisince doğrulanmadığını unutmayın."

TARKAN VEJETARYEN OLMAMAKTA HAKLI!

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya, vejetaryen yaşam biçimi ve zorluklarıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Vücudun alması gereken B12 vitamini en yoğun şekilde kırmızı ette bulunur. Vejetaryen yaşam tarzını seçenlerin yaşayabileceği en büyük zorluk ise, B12 vitamini almadığı için unutkanlık olur. Tarkan da vejetaryenliği benimsediğinde B12 almayacağı için şarkı sözlerini unutabilir ve kilo alabilir. Vejetaryen olmamakta haklı. "

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13