UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YOK ARTIK! 1 KADINA 4 POLİS TECAVÜZ ETTİ!

YOK ARTIK! 1 KADINA 4 POLİS TECAVÜZ ETTİ!

YOK ARTIK! 1 KADINA 4 POLİS TECAVÜZ ETTİ!

Fransa'nın başkenti Paris'te Kanadalı bir  turist kadına tecavüz suçuyla gözaltına alınan dört polisten ikisi hakkında adli soruşturma açıldı.

 

Tutuksuz yargılanacak iki  polis adli denetim altında tutulmak koşuluyla serbest bırakıldı. Mahkeme, suçlanan diğer iki  polis hakkında dava açılmasına gerek görmedi. İki polis, davada zorunlu şahit olarak dinlenecek.

 

İçişleri Bakanlığı ise tecavüzle suçlanan dört polisten üçünün görevinin "mesleki ve ahlaki kurallar açısından ciddi vahamet oluşturduğu" gerekçesiyle askıya alındığını açıkladı.

 

BARDA TANIŞTILAR

 

Polisler, görev dışında bir barda içki içerken tanıştıkları  turist kadını daha sonra görev yaptıkları karakola getirip tecavüz etmekle suçlanıyor.

 

Olayı soruşturan savcı, polislerden birisinin 34 yaşındaki  turist kadının kendi rızasıyla cinsel ilişkiye girdiği yolunda ifade verdiğini ancak tecavüz suçlamasını reddettiğini söyledi.

 

Bu arada Le Figaro gazetesi, tecavüze uğradığını iddia eden Kanadalı genç kadının kendisinin ve babasının da  polis olduğu yolundaki iddiaya yer verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfransa  tecavüz