UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRK SİNEMASININ EFSANE İSMİ HÜLYA KOÇYİĞİT, KALÇASINDAKİ KIRIK NEDENİYLE HASANKEYF'İ TEKERLEKLİ SANDALYE İLE GEZDİ!

TÜRK SİNEMASININ EFSANE İSMİ HÜLYA KOÇYİĞİT, KALÇASINDAKİ KIRIK NEDENİYLE HASANKEYF'İ TEKERLEKLİ SANDALYE İLE GEZDİ!

TÜRK SİNEMASININ EFSANE İSMİ HÜLYA KOÇYİĞİT, KALÇASINDAKİ KIRIK NEDENİYLE HASANKEYF'İ TEKERLEKLİ SANDALYE İLE GEZDİ!

Türk sinemasının ünlü yıldızlardan Hülya Koçyiğit, 38’inci Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında türkücü Selahattin Alpay ile geldiği Batman’da tarihi Hasankeyf ilçesini ziyaret etti.

Kalçasındaki kırık nedeniyle tekerlekli sandalye ile Hasankeyf’i gezen Koçyiğit, "Bütün sanatçılar doğa, tarih ve kültür konusunda çok hassas oldukları için tüm sanatçıların dileği budur, dilerim sular altında kalmayacak" dedi.

Batman’da, 38’inci Turizm haftası etkinliklerinin ilk gününe, Türk sinemasının ünlü oyuncularından Hülya Koçyiğit ve türkücü Selahattin Alpay katıldı. Hülya Koçyiğit, kalçasındaki kırık nedeniyle tekerlekli sandalye ile Batman ve tarihi ilçe Hasankeyf’i gezdi. Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca Koçyiğit’in çiçeklerle karşıladığı Koçyiğit, çözüm ve barış süreci ile ilgili de konuştu. Akil İnsanlar heyeti’nde de yer alan Koçyiğit şöyle dedi:

"Çok şükür şu ana kadar gayet iyi gittiğini, daha çok insanın bu barışın olacağına inandığını görüyorum. Başlangıçta birçok insanın teredütü vardı.

Ama, bugün giderek daha çok insan inanıyor ve daha çok insan biliyor artık geriye dönmek istemiyoruz. Bundan böyle barış, huzur istiyoruz. Kol kola birlikte kalkınmak istiyoruz. Kucaklaşmak ve kavuşmak istiyoruz. Bir birimizi affetmek istiyoruz, zannediyorum Türkiye’de bu hakimdir."

Hülya Koçyiğit, daha önce bir televizyon programı nedeniyle Hasankeyf’e geldiğini, o zaman Hasankeyf’i gezdiğini belirterek şunları söyledi:

"Hasankeyf’in sular altında kalmaması için Tarkan ve Sezan Aksu, onlar ses sanatçısı oldukları için belki de geldikleri zaman konserler nedeniyle desteklerini gösteriyorlar. Bütün sanatçılar doğa, tarih ve kültür konusunda çok hassas oldukları için tüm sanatçıların dileği budur, dilerim sular altında kalmayacak."


HÜLYA KOÇYİĞİT'İN HASANKEYF'TE ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFLARINI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhülya koçyiğit  hasankeyf