UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! BEBEK’TE NOSTALJİ RÜZGARI ESiYOR!.. BEYOĞLU’NUN GÖZDE MEKANLARINDAN 45’LİK, BU AKŞAM BEBEK’TE AÇILIYOR!

FLAŞ! BEBEK’TE NOSTALJİ RÜZGARI ESiYOR!.. BEYOĞLU’NUN GÖZDE MEKANLARINDAN 45’LİK, BU AKŞAM BEBEK’TE AÇILIYOR!

FLAŞ! BEBEK’TE NOSTALJİ RÜZGARI ESiYOR!.. BEYOĞLU’NUN GÖZDE MEKANLARINDAN 45’LİK, BU AKŞAM BEBEK’TE AÇILIYOR!

45’lik plaklar bu akşam Bebek için dönüyor…

İstanbul'da yaşayan, İstanbul'u yaşayanların ritüelleri vardır. Eşsiz konumu ile Ortaköy'den boğazı seyretmek… Sultanahmet ve Ayasofya'da tarihi hissetmek... İstanbul’un ruhunu en yakından hissettiğimiz vapurların peşine takılan martılara yoldaş olmak… Galata'dan kuşbakışı İstanbul'u izlemek… Eski Türk Filmlerinin doğal seti Bebek'te boğaza karşı çay yudumlamak… Tüm bu ritüellerin yanında samimi duyguları ile hislerimize tercüman olan 70’lerin ruhu…

 Kimi zaman aşkımızı, kimi zaman ayrılıklarımızı; kimi zaman sevincimizi, kimi zaman üzüntümüzü, kimi zaman ise hayata karşı duruşumuzu dile getirmemize yardımcı olan 70'lerin duygu yüklü şarkıları, bu akşamdan itibaren Boğaz’a karşı hislerimize tercüman olacak.

Fuat Akyol’un kurduğu, gazeteci Yavuz Oğhan, Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Tolga Cinisli ve Sait Doğan’ın ortaklığı ile beraber Bebek’te boğaza karşı açılacak olan BEBEK 45’LİK, ortaklardan olan ünlü işletmeci Sait Doğan’ın işletmesin de hislerimize tercüman olucak 70’lerin ruhunun 1 numaralı adresi olacak.  

Haftanın 7 günü, sabah dörde kadar nostalji sevenleri ağırlayacak olan Bebek 45'lik, semtin önemli uğrak noktalarından birisi haline gelecek.

 Bu akşam yapılacak olan açılış partisinde DJ kabininde, Radyo D’de yıllardır sürdürdüğü programlarıyla Türk popunun kayıp tarihini gün ışığına çıkaran Hakan Eren ile45'liğin kurucusu Fuat Akyol olacak.

 Ayrıca şarkılarıyla bizleri duygulandıran, sevindiren, hüzünlendiren Türk popunun en önemli isimleri Bilgen Bengü, Ersan Erdura, Ercan Turgut, Funda, Gökben, Güzin Ile Baha, Iskender Doğan, Nur Yoldaş, Semiha Yanki, Sevda Karaca ve Tülay Özer de bu akşam 45'lik Bebek’in açılışında sevenleriyle biraraya gelecekler.

 45'lik 19 yıl önce Beyoğlu'nda doğdu.

 “Resimdeki Gözyaşları”na bakarak hüzünlerimizi, “Seninle Bir Dakika”nın özlemiyle hatıralarımızı, bütün gücümüzle “Haykıracak Nefesim” diyerek aşklarımızı yeniden yaşadık ve yaşattık. 

 Bu ruh İstanbul’a sığmadı ve sonunda Beyoğlu’ndan yükselen tınımız Ankara'dan ses verdi. 45'lik Ankara bir yıl önce Başkent'lilerle buluştu. Unutulanlar Ayla Dikmen'i dinledi, unutanları andı, aşık olanlarAjda Pekkan'ın Hoş Gör Sen şarkısıyla aşklarını yaşadı.

 45'lik Ankara'da birinci yaşını kutlarken bu kez de İstanbul’un incisi Bebek'te değerli misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

45'lik Bebek,Bu Akşam AÇILIYOR!

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLER45lik  bebek