UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MEHMET ALİ ERBİL, YİNE GENÇ BİR GÜZELLE YAKALANDI!

MEHMET ALİ ERBİL, YİNE GENÇ BİR GÜZELLE YAKALANDI!

MEHMET ALİ ERBİL, YİNE GENÇ BİR GÜZELLE YAKALANDI!

Kendisinden yaşça küçük güzellerle aşk yaşamayı alışkanlık haline getiren Mehmet Ali Erbil, önceki akşam manken Melisa Şahin ile yakalandı.

Mehmet Ali Erbil, son dönemde çapkınlığa hız verdi. Son 1 ayda birçok farklı güzelle görüntülenen Mali, tercihini yine kendisinden yaşça küçük bir isimden yana kullandı.

'EYVAH BUNLAR NEREDEN GELDİ?'

57 yaşındaki şovmen; önceki akşam Best Model Of Turkey Yarışması'nda üçüncü olan 23 yaşındaki Melisa Şahin ile Arnavutköy'deki Sütiş'te yakalandı. Bir anda patlayan flaşlarla neye uğradığını şaşıran genç model; "Eyvah, bunlar nereden geldi?" diye çığlık attı. Mehmet Ali Erbil de; "Bize bir rahat yok" diyerek yakalanma sitemini dile getirdi.

BİR ÇITIRDAN DİĞERİNE KOŞUYOR

İkili, apar topar mekandan çıkarken Melisa Şahin, tedirgin halleriyle dikkat çekti. Çapkınlığa alışan Mali ise genç sevgilisinin aksine rahattı. Bu arada geçtiğimiz günlere kadar yine kendisinden 32 yaş küçük bir güzelle aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil'in; vakit kaybetmeden yine genç bir güzelle beraberlik yaşaması "Mali'nin gençlik sevdası bitmiyor" dedirtti.

Takvim

FOTO GALERİ! MEHMET ALİ ERBİL, GENÇ BİR GÜZELLE YAKALANDI!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmehmet ali erbil