UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! UNUTULMAYAN ŞARKILARIN MİMARI ZEKİ GÜNER, KENDİ ALBÜMÜ İLE GELİYOR! İŞTE DETAYLAR!

FLAŞ! UNUTULMAYAN ŞARKILARIN MİMARI ZEKİ GÜNER, KENDİ ALBÜMÜ İLE GELİYOR! İŞTE DETAYLAR!

FLAŞ! UNUTULMAYAN ŞARKILARIN MİMARI ZEKİ GÜNER, KENDİ ALBÜMÜ İLE GELİYOR! İŞTE DETAYLAR!

2000’li yıllarda şarkıları en fazla 1 numara olmuş söz yazarı ve besteci

Son yıllarda en çok dinlenen ve haftalarca rekor kıran Ferhat Göçer “Git”, “Üzüm”, Bengü ‘’Yaralı’’ ve ‘’Saygımdan’’, Yonca Lodi “Emanet” ve“ Düştüysek Kalkarız”, Ziynet Sali ‘’Alışkın Değiliz’’ gibi şarkıların söz ve bestesine imza atan Zeki Güner’den müzik severlere büyük sürpriz.

 

Şarkıları kadar şarkıcılığıyla da adından sıkça söz ettirecek olan Zeki Güner, Haberin Olsun ( Şubat 2011) ve Pamuksuz Kumaşlar ( Eylül 2011) dan sonra söz ve bestesini yaptığı “Hikaye” şarkısını diğer single çalışmalarında olduğu gibi yine DMC etiketiyle Nisan ayında dijital platformlar üzerinde dinleyicilerin beğenisine sunuyor.

 

Prodüktörlüğünü Zeki Güner ve DMC’nin üstlendiği ‘’Hikaye’’nin düzenlemesi Febyo Taşel’in imzasını taşıyor. Şarkı enerjik yapısı ve bir o kadar da hüzünlü bir aşkı anlattığı sözleriyle, 2014’ün en iddialı çalışmalarından biri olmaya aday.

Bugüne kadar yayımladığım 70 şarkının özeti Zeki Güner son hiti “Hikaye” için; “Bügüne kadar yayımladığım 70 şarkının özeti gibi. Adeta hepsinin ortak duygusu ve benim hayat felsefem. Bana düşen yeni bir hikaye yazmak’tır her zaman” dedi.

 

İstanbul’un farklı semtlerinde çekilen ‘’Hikaye’’nin yönetmenliğini ve imaj fotoğraflarını da çeken başarılı yönetmen Burak Ertaş tarafından yapıldı. Türkiye’de ilk defa farklı bir teknik kullanılarak yapılan çekimlerde şehrin ışıkları kalp, yıldız ve notalara dönüştürüldü. İki oyuncunun eşlik ettiği, 16 saat süren ve soğuk bir havada gerçekleştirilen çekimlerde genç sanatçı, ilk defa kamera karşısına geçmesine rağmen başarılı oyunculuğu ile göz doldurdu.

Yakın zamanda Bengü, Murat Boz, Enbe, Burcu Güneş, Funda Arar, Mustafa Ceceli, Nükhet Duru, Tuğba Özerk gibi önemli isimlerde verdiği şarkılarla adından gene sıkça bahsettirecek olan Türkiye’nin en verimli genç bestecilerinden Zeki Güner, Haziran ve Eylül ayında yayınlayacağı çalışmasıyla bestecilik kadar şarkıcılığını da gözler önüne serecek.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13