UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ORHAN GENCEBAY’DAN TWITTER AÇIKLAMASI: “GÜZEL BİR MECRA AMA ORADA DEMOKRASİ, SAYGI YOK!”

ORHAN GENCEBAY’DAN TWITTER AÇIKLAMASI: “GÜZEL BİR MECRA AMA ORADA DEMOKRASİ, SAYGI YOK!”

  ORHAN GENCEBAY’DAN TWITTER AÇIKLAMASI: “GÜZEL BİR MECRA AMA ORADA DEMOKRASİ, SAYGI YOK!”

Twitter’ı eleştiren Orhan Gencebay, “Güzel bir mecra ama orada demokrasi, saygı yok” dedi

Orhan Gencebay, önceki gün eşi ve arkadaşlarıyla Etiler’deydi. Çıkışta gazetecilerle sohbet eden Gencabay, Twitter’ı eleştirdi.

“Orada demokrasi, saygı, disiplin yok” diyen usta sanatçı, “Youtube ve Twitter yasaklarıyla ilgili olarak ne düşünüyorsunuz?” sorusuna şöyle cevap verdi:

“Ben insanların yaşamına kolaylık sağlayan her şeye saygı duyarım ve severim. Twitter da şüphesiz kolaylık sağlayan, güzel bir mecra ama küfürler, iftiralar bol bol söyleniyor. Düzeleceğine inanıyorum. Daha demokrat ve insanlara saygın hale gelecek.”

Gencebay, sosyal medyada hesabının olmadığını da “Ben Twitter ve Facebook’ta yokum” sözleriyle dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde 13’üncüsü yapılan Türkiye Musiki

Eseri Sahipleri Meslek Birliği’ndeki (MESAM) görevini bıraktığını söyleyen Orhan Gencebay, Arif Sağ’la yarış halinde olmadığını da ekledi.

MÜZİK SEKTÖRÜ?ÇÖKTÜ

Gencebay, “Biz Arif Sağ’la yarışmadık, öyle gösterilmeye çalışıldı. Ben orada görev yapmak istemiyordum; yasa değişecek, o zaman yaparım diyordum.

Sektör çöktüğü için MESAM’dan ayrıldım. Müzik sektörünün böyle olmasının nedeni disiplinsizlik ve internetin düzensizliği. Bunlar yoluna girmeden hiçbir şey düzelmez” dedi.

BAŞKANLIK  İSTEMİYORUM

Arif Sağ’a kırgın olmadığını da anlatan Gencebay şunları söyledi: “MESAM’ın daha iyi olması lazım. Arif de şu anda orada görev yapıyor. Bir genel kurul yapıldı ve orada bazı olumsuzluklar oldu. İbra edilememe gibi, denetim raporu kabul edilmedi. Bunlara rağmen eski yönetimin orada görev yapmaması lazımdı. Arif benim eski arkadaşım. Benim başkanlık gibi bir niyetim yok. İsteseydim 20 yıldır başkan olurdum.”

Milliyet-Cadde

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERorhan gencebay