UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ÖMER ÇELİK’TEN, DİZİ SETİNE BASKIN!

FLAŞ! KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ÖMER ÇELİK’TEN, DİZİ SETİNE BASKIN!

FLAŞ! KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ÖMER ÇELİK’TEN, DİZİ SETİNE BASKIN!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Kahramanmaraş’ta çekimleri devam eden ve kentin yetiştirdiği şairlerin hayatının konu edildiği “Yedi Güzel Adam” dizisinin setini ziyaret etti.

Yapımcılığını Pusula film adına Ömer Can ve İlksen Fırat’ın yaptığı yönetmen koltuğunda Levent Demirkale’nin oturduğu çekimleri tüm hızıyla devam eden “Yedi Güzel Adam” dizisinin setini Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ziyaret etti. Edebiyat tarihimize damgasını vuran şairlerimiz Erdem Beyazıt, Cahit Zarifoğlu, Rasim Özdenören, Nuri Pakdil, Ali Kutlay, Akif İnan, Aaaddin Özdenören’in hayatını konu alıyor.

Bakan Ömer Çelik dizinin çekimlerinin yapıldığı tarihi liseyi ziyaret etti. Dizi ekibinden bilgiler alan Çelik, “Çağdaş Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinin hayatının konu edildiği bir dizinin çekilmesi beni mutlu etti. Ziyaret programımda yoktu duyunca hemen sete gelmek istedim. Kahramanmaraş halkının ve bürokratlarının böylesine edebi bir yapıtın ortaya çıkması için gösterdikleri gayretten dolayı kutluyorum” dedi.

FOTO GALERİ! KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ÖMER ÇELİK’TEN DİZİ SETİNE BASKIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13