UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU İDDİA ÇOK KONUŞULUR! GALATASARAY’DA SABRİ SARIOĞLU, OLASI FENERBAHÇE MAĞLUBİYETİ SONRASI SANTRAYA BAYRAK DİKİLMEMESİ İÇİN NÖBET TUTACAK!

BU İDDİA ÇOK KONUŞULUR! GALATASARAY’DA SABRİ SARIOĞLU, OLASI FENERBAHÇE MAĞLUBİYETİ SONRASI SANTRAYA BAYRAK DİKİLMEMESİ İÇİN NÖBET TUTACAK!

  BU İDDİA ÇOK KONUŞULUR! GALATASARAY’DA SABRİ SARIOĞLU,  OLASI FENERBAHÇE MAĞLUBİYETİ SONRASI SANTRAYA BAYRAK DİKİLMEMESİ İÇİN NÖBET TUTACAK!

Derbiden kötü bir sonuç çıkarsa başta kaptan Sabri olmak üzere bazı G.Saraylı futbolcular bayrak eylemini önlemek için santrada nöbet tutacak.

Türk telekom arenanöbetbayrak Derbiden kötü bir sonuç çıkarsa başta kaptan Sabri olmak üzere bazı G.Saraylı futbolcular  bayrak eylemini önlemek için santrada  nöbet tutacak.

'Fener Arena'ya  bayrak dikecek' haberi  Galatasaray cephesinde büyük yankı buldu. Alınan bilgilere göre, derbiden kötü bir sonuç çıkarsa başta kaptan Sabri olmak üzere bazı G.Saraylı futbolcular  bayrak eylemini önlemek için santrada  nöbet tutacak

Pazar günü Arena'da oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi tansiyon iyice yükseldi...

KESİNLİKLE İZİN YOK!

Alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılı futbolcular, derbiden yenilgiyle çıkmaları halinde Fenerbahçe'nin olası bir  bayrak dikme eylemine kesinlikle izin vermeyecek. Hatta başta kaptan Sabri olmak üzere bazı futbolcuların gerekirse santrada  nöbet tutacağı ifade ediliyor. Benzer bir durum 2007'de Sami Yen'de oynanan derbiden sonra da yaşanmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsabri sarıoğlu