UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİBEL CAN’IN “ÇOCUKLUK HAYALİM DEDİĞİ” DEDİĞİ OLAY NE?

SİBEL CAN’IN “ÇOCUKLUK HAYALİM DEDİĞİ” DEDİĞİ OLAY NE?

SİBEL CAN’IN “ÇOCUKLUK HAYALİM DEDİĞİ” DEDİĞİ OLAY NE?

Monaco’da düzenlenen geleneksel Gül Balosu’na katılan Sibel Can, “Sonunda çocukluk hayalim gerçekleşti. Ben kendimi bildim bileli Grace Kelly’ye hayranıyım” dedi.

FOTO GALERİ! SİBEL CAN MONACO'YU SALLADI!

Sibel Can, Prenses Grace Kelly Vakfı yararına organize edilen Gül Balosu’nun bu yılki konukları arasındaydı. Baloya oğlu Engincan’la katılan şarkıcı, “Çocukluk hayalim gerçekleşti. Kendimi bildim bileli Grace Kelly ve Prenses Caroline hayranıyım. Balo da tam hayal ettiğim gibiydi; yani gece çok görkemli, kraliyet ailesi ise son derece mütevazıydı. Pistte hep birlikte dans ettik” dedi.

Birkaç yıl önce hayran olduğu adada bir de ev satın alan Can, her fırsatta bu eve geldiğini sözlerine ekledi:

“İşlerimden fırsat bulduğumda Monaco’ya gelip buradaki evimde zaman geçirmek beni çok mutlu ediyor. En çok gittiğim yerler de Miami, Londra ve Monaco zaten. Ama şunu hemen belirteyim; her şey ailemle, dostlarımla paylaştığımda güzel benim için...”

Baloya büyük oğlu Engincan Ural’la katılan Sibel Can, “Çok genç anne oldum, çocuklarımla birlikte büyüdüm. Şimdi ise hepsiyle arkadaş gibiyim. Ama en küçükleri Emir başka, o hepimizin gözbebeği, ne derse o olur” diye konuştu.

Aynı zamanda Oscar’lı bir oyuncu olan Grace Kelly, Prens III. Rainier ile evlenerek Monaco Prensesi unvanını almıştı. Prenses, 14 Eylül 1982’de geçirdiği bir trafik kazası sonucu, 52 yaşında öldü.

FOTO GALERİ! SİBEL CAN MONACO'YU SALLADI!

Gözde Yörükoğlu-Hürriyet

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsibelcan  engincan ural  monaco