UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI YARIŞINDA NELER OLDU! MELİH GÖKÇEK'TEN FLAŞ AÇIKLAMA!

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI YARIŞINDA NELER OLDU! MELİH GÖKÇEK'TEN FLAŞ AÇIKLAMA!

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI YARIŞINDA NELER OLDU! MELİH GÖKÇEK'TEN FLAŞ AÇIKLAMA!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Adayı Melih Gökçek, CHP Adayı Mansur Yavaş ile sabaha kadar süren seçim yarışının ardından bir açıklama yaptı.

Balgat’taki Ak Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nde saatlerce oyların sayımını merakla bekleyen Gökçek Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz’un katıldığı basın toplantısında şunları söyledi:

 “Uzun bir ara verdik çıkmadık ekranlara, birçoğu da heveslendi tabi. Neticeyi aldık. Televizyon televizyon gezdi CHP adayı, netice sonuçlanmadan açıklama yapmak istemedik.

 Netice itibariyle bütün tutanakları topladık, neticeye ulaştık. Bunların yapmış olduğu hareket milleti sokağa dökmektir ve döktüler. Maalesef gençler sokağa çıktı ve kazandıklarını  sanıyorlar.

 Aradaki fark cüzi bir fark değil. Hesaplarımıza göre 30 bin fark var. 62 sandık kaldı sayılmayan. Bizim hesaplarımıza 44.7 ve 43.8 olarak olay neticelendi. Yüzde 99.5 neticelendi. Bir tarafta CHP diğer tarafta MHP’den takviyeler. Arkasından paralel yapıdan destekler.

 Yurt içinde baronlar yurt dışında beynelminel güçler zayıf halka olarak Ankara’ya seçtiler. Puanımı geçen döneme göre 6.5 puan yükselttik. Bu zaferin kazanılması son derece anlamlı. Bütün Türkiye başbakanına ve zaferine sahip çıktı. Ankaralılara teşekkür ediyorum, layık olmak için daha çok çalışmak istiyorum. Benden sonra görevimi AK Partiliye bırakırken daha çok puan almasını temenni ediyorum.

 Ancak 2-3 gün hile yapıldı diye Türkiye’yi çalkalayacaklar. Hileyi kimin yaptığını somut olarak yakaladığım gerçektir.

 Bu kadar açık net hadise ortadayken nasıl hile yapılacak onu söylesinler.

 Hile yapan varsa sandıkta yapmıştır. Onu yapan da şerefsizdir. AK Parti buna tenezzül etmez.

Bu saatten sonra kim hile diye bahsediyorsa mağlubiyeti hazmedemediği için yapıyordur. Sadece toplumu germek ve sokağa dökmek için yapılıyordur. Bundan da bir şey çıkmaz. Bu zaferle Türkiye rayına oturacaktır.

 Sayın başbakanım yolun açık olsun. Bu millet Ankara’da da Türkiye’de de arkandan  olduğunu gösterdi."

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERakp  chp  seçim  ankara