UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VALELERDEN, ECE SÜKAN’IN EŞİ ÜMİT BENAN’A SOKAK ORTASINDA DAYAK! İŞTE OLAY GÖRÜNTÜLER!

VALELERDEN, ECE SÜKAN’IN EŞİ ÜMİT BENAN’A SOKAK ORTASINDA DAYAK! İŞTE OLAY GÖRÜNTÜLER!

    VALELERDEN, ECE SÜKAN’IN EŞİ ÜMİT BENAN’A SOKAK ORTASINDA DAYAK! İŞTE OLAY GÖRÜNTÜLER!

Ece Sükan-Ümit Benan çifti, önceki gün kahvaltı için gittikleri Bebek’te kavgaya karıştı. İkili ile birkaç vale arasında çıkan kavga, polis müdahalesine kadar devam etti.

Ece Sükan ile geçtiğimiz aylarda Amerika’da evlendiği modacı Ümit Benan, önceki gün kahvaltı için Bebek’e gitti. Ancak ikilinin keyifli başlayan günü olaylı bitti. Benan, teslim aldığı aracı üzerlerine sürdüğü iddiasıyla bir valeye bağırınca kavga çıktı. Ünlü modacı ile vale arasındaki ağız dalaşı kısa sürede kavgaya dönüştü.

O sırada birkaç vale daha gelince olay büyüdü. Eşini eli sopalı valelerden korumak isteyen Sükan, yerde sürünme pahasına kavgayı ayırmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

Olay yüzünden duran araçlar, Bebek trafiğini kilitledi. 10 dakika sonra ortalık yatışsa da bir söz kavgayı yeniden ateşledi ve taraflar yeniden yumruk yumruğa geldi.

Sükan ve Benan’ın yerlerde sürüklendiği kavga, polisin olay yerine gelmesine kadar sürdü. Her iki taraf da birbirinden şikayetçi olunca olay karakola intikal etti.

Ümit Benan, olay sonrası yaptığı açıklamada, bir valenin yolda yürüdükleri sırada bilerek kendilerine çarptığını iddia etti: “Yolda yürüyoruz, üzerimize sürdüler, Ece’ye çarptılar. Ben kızınca ‘Yolun ortasında ne yürüyorsun, önüne baksana’ diye çıkıştılar. Ve bir anda kavga çıktı.”

 


FOTO GALERİ! ÜNLÜ ÇİFTE SOKAK ORTASINDA DAYAK!  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERece sükan  ümit benan