UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EFSANE YARIŞMA " BİR MİLYON CANLI PARA" GERİ DÖNÜYOR! PEKİ YA PROGRAMI KİM SUNACAK? İŞTE CEVABI!..

EFSANE YARIŞMA " BİR MİLYON CANLI PARA" GERİ DÖNÜYOR! PEKİ YA PROGRAMI KİM SUNACAK? İŞTE CEVABI!..

EFSANE YARIŞMA " BİR MİLYON CANLI PARA" GERİ DÖNÜYOR! PEKİ YA PROGRAMI KİM SUNACAK? İŞTE CEVABI!..

Efsane yarışma “Bir Milyon Canlı Para” Mesut Yar’ın sunumuyla, 31 Mart Pazartesi günü Kanal D’de başlıyor!

Dünyada 54 ülkede yayınlanan, “Bafta 2011 Ödülü” sahibi, efsane program “Bir Milyon Canlı Para”, Mesut Yar’ın sunumuyla,31 Mart Pazartesi günü Kanal D’de başlıyor. Milyonların tutkuylaizlediği yarışma, Pazartesi akşamları saat 20.00’de ekrana gelecek.

321 çift yarıştı, 5 milyon TL ödül dağıtıldı
Bugüne kadar yarışan tam 321 çiftin, sadecebilgileriyle hayallerine kavuştuğu ve verilen toplam 5 Milyon TL ödül ile kırılması güç bir rekora imza atan “Bir Milyon Canlı Para”, Kanal D’de yine yarışmacı çiftlere 1 milyon lira nakit parayı programın sonunda değil, başında verecek. Yarışmacıların tek yapması gereken ise, kendilerine sorulan 8 soruya doğru cevap vererek, 1 milyon liralarını koruyup, hayallerine kavuşabilmek.

Yapımcılığını Endemol Türkiye’nin yaptığı ve bugüne kadar, öğretim görevlisinden ev hanımına yüzbinlerce kişinin yarışmak için başvurduğuyarışma yine yarışmacılarına rekor ödüller verirken, Kanal D ekranlarında bir çok yeniliğe imza atacak.

Türkiye’nin ilk ikinci ekran uygulaması
Türkiye’de ilk defa “Bir Milyon Canlı Para” yayınları sırasında kullanılan ikinci ekran uygulaması olan Canlı Para Facebook uygulaması, artık mobilplatformlara da taşındı.

İzleyiciler, Bir Milyon Canlı Para Facebook uygulaması ile Kanal D’de programın yayını sırasında www.canliparafacebook.com web sayfası aracılığıyla, bilgisayar, tablet ve cep telefonlarıylasorulan sorulara yarışmacılarla aynı anda cevap verebilecek, sıralamada dereceye girenler , yarışmacı olmak için öncelikli başvuru hakkı kazanacaklar.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13