UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELEN MODACI NUR YERLİTAŞ, YAŞADIĞU DUYGU DOLU ANLARI ANLATTI!

FLAŞ! DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELEN MODACI NUR YERLİTAŞ, YAŞADIĞU DUYGU DOLU ANLARI ANLATTI!

FLAŞ! DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELEN MODACI  NUR YERLİTAŞ, YAŞADIĞU DUYGU DOLU ANLARI ANLATTI!

Down Türkiye-Down Sendromu Derneği, Down Sendromuna ve bu sorunla yaşayan bireylerin sorunlarına dikkat çekmek için beşinci kez bir araya geldi.

Dernek öncülüğünde, Down Sendromlu çocuklar, aileleri, Down Sendromu gönüllüsü ünlülerin bir araya gelmesiyle oluşan grup, boğaza bırakılan balonlar eşliğinde “Bizi Havalara Uçurun” dediler.

 

Down sendromlu çocukların büyük ilgi gösterdiği modacı Nur Yerlitaş’ın, zaman zaman duygu dolu anlar yaşadığı gözlerden kaçmadı.

Çocuklar için her türlü yardıma hazır olduğunu söyleyen ünlü modacı, “çocuklar için tanesi 10 lira olan balon bile sattım ve elimden geldiğince de satacağım” açıklamasında bulundu.

Ayrıca down sendromlu çocuklarla buluşmak için “geç kalmışım” diyen Nur Yerlitaş, her fırsatta onlarla birlikte olmak istediğini söyledi.

Hasta çocukların ailelerine büyük saygı duyduğunu söyleyen Yerlitaş:”bu hastalığı ailede 1 kişi değil bütün ailenin yaşıyor, o yüzden ailelerin hakları ödenmez” dedi.

“SİGARA TİRYAKİSİYİM ONLARLA BERABERKEN SİGARA AKLIMA GELMEDİ!”

Sigaraya olan düşkünlüğünü dile getiren Nur Yerlitaş, “çocuklarla birlikteyken sigara dahi aklıma gelmedi”. “Çocukların bana olan ilgisi beni benden aldı.” Çok mutlu oldum”. “Onların başka bir dünyası var, içlerinde şeytan yok, melek var” dedi.

Demet Akalın’ınTürkan” Klibinde rol alan Yerlitaş, etkinlik sırasında yaşadığı ilginç bir olayı da şöyle anlattı:

“Türkan klibi çıkınca benim orada oynadığımı gören çocukların tepkisini size anlatamam.” “Bana vuranlar, sarılanlar, öpenler ve daha neler neler görmeniz lazımdı”. “son zamanlarda katıldığım en anlamlı davetti” dedi.

Son olarak, “bir araya geldiğimiz zaman, çanta, ayakkabı, yüzük vs. şeylerden bahsediyoruz, fakat biraz daha duyarlı olalım.” “Hepimiz birer engelli adayıyız” açıklamasını yaparken, yaşadığı mutlu anları unutmayacağını söyledi.

 

FOTO GALERİ! NUR YERLİTAŞ, DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERnur yerlitaş